ciupercute pe penis

18-06-2010
Petre_68
Nu este medic/terapeut
Petre_68
buna ziua, am si eu o problema si nu stiu daca am sa reusesc sa ma exprim de asa maniera incit sa fiu inteles si de ce nu ajutat. Mi-a aparut de vreo 7 luni ceva foarte ciudat pe penis mai precis in zona de interior la cap adica in zona preputului, aceasta chestie ciudata era la inceput ca o rupere a pielii, leziuni, apoi a trecut dar i-au luat locul niste bubite mici si tari, aceste bubite sau transformat in ciorchine sau ciupercute.M-am tot spalat cu ceai de musetel si parca o fac degeaba, as fi foarte bucuros sa stiu cum pot scapa de asa ceva si daca mai pot scapa ori trebuie sa ma sinucid ca si asa mor de rusine...erectia nu mai e ce era si sunt foarte stresat din cauza asta, sa merg la medic dermatolog nu as vrea ca imi este foarte rusine, cu toate ca acolo ajung in cele din urma.As fi foarte bucuros daca cineva cu credinta in D-zeu ma poate ajuta cumva ! Oare exista cineva sa ma poata ajuta ?
1 comentarii
0
19-06-2010, ora 00:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn, simptomatologia dvs., descrisă relativ succint de către dvs., conduce în mod clar la condilomatoză acuminată. În mod normal, starea dvs. impune un consult dermatovenerologic, dar aţi spus că vă este ruşine.

-
Sugestie: Folosiţi tinctură de mărul lupului în alternanţă cu unguent natural de rostopască, ambele administrate numai extern, după cum urmează:
După igienizarea zonei genitale (după spălare), dimineaţa şi seara, vă rog să vă aplicaţi puţină tinctură de mărul lupului, prin tamponare uşoară, strict pe acele formaţiuni cutanate, pentru că este foarte puternică.
După ce aţi utilizat tinctura, vă rog să vă aplicaţi o peliculă fină de unguent natural cu rostopască.
Folosiţi aceste 2 produse naturale, aşa cum v-am recomandat, timp de minim 7 zile, maxim 14 zile. Dacă după acest interval de timp nu observaţi ameliorări considerabile sau vindecare totală, vă rog să consultaţi medicul dermatovenerolog, fără ruşine, ok?
Pe tot parcursul tratamentului nu trebuie să aveţi contacte sexuale!
.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Tinctura şi unguentul pot fi achiziţionate de la orice plafar (dacă nu le găsiţi, vă rog să mă informaţi; vă voi da datele de contact ale producătorului).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.