ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Piele-par-unghii

ciuperci?

Autor: D3ni3ls Data: 13-12-2009
buna, de ceva vreme am niste mici bubite rozalii ce mi-au aparut pe langa tampla si la baza parului bube ce mi-au aparut intr-o dimineata dupa ce am dormit la cineva acasa.se poate sa fi facut ceva infectie ma gandesc ca a fost din cauza asternuturilor, dar inca nu am consultat un medic, bubitele nu ma deranjeaza cu nimic doar ca eu le mai strang ,unele se transforma in cosuri dupa ce le strang, dar nu dispar iar alteele se umfla mai tare daca le strang.e ceva naturist cu ce m-as putea trata? va multumesc!

Comentarii / raspunsuri: 0 |

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Autor: Administrator | mesaj publicitar: Data: 27-11-2009, ora 10:00
Glamy - cosmetce minerale

Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro

S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.

Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).

Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82886
Ultimul utilizator: b_zsuzsa79
Total mesaje: 177716
Ultimul mesaj: 06-09-2010
71 useri inregistrati;
4758 vizitatori neinregistrati;

Detalii
ACUM ai setul de analize si investigatii de metabolism la doar 90 de lei! ECONOMISESTI 275 de lei! Doar la Centrul de Nutritie Kilostop!
FA-TI ASTAZI PROGRAMAREA LA CONSULTATIE!
Inapoi Inainte
0720.61.61.10
Detalii
Indicatoare si etichete termosensibile, autoadezive, cu aplicatii si utilizari in sectorul casnic, industrial si medical.
0756.032.350
ATC INVESTMENT
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: