cistita dupa contact sexual | Forumul Medical ROmedic

cistita dupa contact sexual

22-05-2012
oana1982
Nu este medic/terapeut
oana1982
De ceva ani buni sunt terorizata de aceasta problema de sanatate la care nimei nu a gasit un remediu. De fiecare data dupa ce am contact sexual dau in asa zisa infectie urinara sau citita(nu stiu care este), principal este ca apar E.colii de fiecare data. Simptomele sunt: frisoane, greata, temperatura max.38 grade, urinari dese, dureri in partea de jos a abdomenului, usturimi la urinat, urina tulbure, dureri in partea lombara. In restul timpului in care nu am activitate sexuala, senzatia de usturime persista dar poate fi cauzata si din faptul ca nu consum atatea lichide cat ar trebuii. O ameliorare a fost in momentul in care am folosit inainte de contact supozitoare Voltaren si crema Nidoflor(pentru a nu se inflama zona genitala), si am baut apa mai multa dupa... Au mai persistat urinarile dese dar nu asa de puternic, pana intr-un punct cand a inceput sa am usturimi de la supozitoare. Singurul lucru pe care mai pot sa il spun este ca ma termina fizic si nu numai, faptul ca nimeni nu stie ce am si ce tratament sa urmez.
10 comentarii
0
22-05-2012, ora 18:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ce analize ai facut pana acum? Dar partenerul tau? Se intampla la fel daca ai contacte sexuale cu prezervativ ?
0
22-05-2012, ora 19:43
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
E bine dupa contactul sexual sa urinezi, ca sa se spele uretra de bacteriile care patrund in timpul actului sexual..bineinteles multe lichide, spalat dupa fiecare scaun si contact..sters la baie din fata catre spate, nu invers..exista pe piata Urovaxom niste pastilute care le iei 3 luni d zile, impotriva e coli..e imunizant..si timp de o luna de zile, ia o pastiluta de biseptol sau nitrofurantoina, in fiecare zi sau dupa actul sexual..
0
23-05-2012, ora 00:00
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca ia din astea fara sa aiba analize, s-ar putea sa-i faca mai rau si nici la analize sa nu-i mai iasa real ce are, , , , Sugestiile sunt insa de retinut.
0
01-06-2012, ora 18:01
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Poate nu m-am facut inteleasa..deci, dupa ce sterilizeaza urina, adica dupa tratament si cand iese urocultura negativa sa urmeze tratamentul acesta preventiv..
0
18-08-2012, ora 13:52
oana1982
Nu este medic/terapeut
oana1982
multumesc pentru sfaturi, am facut analiza de urocultura si examen de urina, in criza imi apare la urocultura e.colii, mi s-a luat urina direct din uretra dar in perioada in care nu am avut raport sexual si a iesit totul in regula, toate analizele sunt in regula daca nu intretin raporturi sexuale, am facut si cistoscopie, vaginoscopie si toate sunt in regula. am urmat si tratament cu urovaxom si nici un rezultat. recent am fost la cluj la domnul profesor coman ioan si acesta mi-a spus sa incerc sa am raport seara si dimineata sa imi recoltez urina pentru examen de urina si urocultura, mi-a dat o crema colpotrophine pe care sa o folosesc inainte de raport si dimineata. am facut ceea ce mi s-a spus si spre uimirea mea nu am dat in infectie urinara a doua zi, au fost dureri si usturimi in partea dinspre uretra, unde de fapt este problema. la analiza de urina mi-au iesit leucocitele marite 15-50 iar normale sunt 1-4. rezultatul de urocultura il voi primii luni, marti. poate nu am dat in infectie pentru ca o perioada de ceva luni nu am avut raport cu sotul meu, dupa cateva zile am dat in infectie dar nu atat de puternica si iau la 12 ore nitrofurantoina, ceea ce ma bucura este faptul ca nu mai am acele usturimi, arsuri dureri in timpul raportului, dar am dupa aceea la urinat, nu stiu cum va fi cand nu voi mai lua antibiotic. in legatura cu urinatul dupa raport este mai greu, am senzatia de urinare simt o presiune in vezica si nevoia de urinare dar nu pot urina, ma gandesc ca inflamandu-se uretra nu mai da voie la urina sa iasa, nu stiu ce sa zic. in legatura cu sotul, da am folosit si prezervative dar acelasi rezultat, i s-au luat si lui probe de sange pentru clamidya si sermocultura pentru reglarea leucocitele mi s-a recomandat un aparat ulticaremini, site-ul este www.orin.ro, este 700 euro, nu am acesti bani sa il cumpar si nu stiu in ce masura poate sa ma ajute.
0
31-10-2014, ora 16:31
oana 78
Nu este medic/terapeut
oana 78
Buna ziua, vreau sa-ti multumesc pt ca mesajul tau m-a facuta nu par nebuna.Am aceiasi simtomatologie, ba mai mult am printat mesajul tau si I l-am aratat ginecologului meu.Din pacate fara rezultat.Daca cumva ai gasit un tratament te rog sa-mi scrii.Am doua intrebari daca se poate sa-mi raspunzi
-daca dupa nastere ai inceput sa ai problem.
-daca ai pisica in casa
Raspunsul tau ma ajuta sa vad daca are ceva importanta nasterea sau animalul de companie.Iti multumesc mult.Oana P.
0
30-10-2018, ora 15:10
Adelac
Nu este medic/terapeut
Adelac
Buna! Mă regăsesc în povestea voastră...și o pățesc de ani de zile, deja nu mai suport :( prietenul cel mai bun a devenit monural și voiam să vă întreb dacă ați reușit să scăpați și cum anume?
0
14-11-2018, ora 07:15
as.r
Nu este medic/terapeut
as.r
Fix asa patesc si eu, parca sunt nebuna nu am mai vazut asa ceva la nimeni. examenul sumar de urina imi iese perfect dara leucocite fara nimic urocultura negativa iar ginecologul spune ca nu am nici o infectie ginecologica.. atunci totusi de la ce ar putea fi ?!!
Sunt asistena medicala la un medic de familie avem 2500 de pacienti dar la nici o persoana nu am gasit asa simptomatologie. e dezastru
0
12-02-2019, ora 23:44
Rallu22
Nu este medic/terapeut
Rallu22
Am fix aceeasi prob pe care o descrieti aici. Am fost si la ginecolog, urolog... La ultima criza mi-a iesit infectia cu e coli. Pe durata trat simptompele au disparut, insa la o sapt dupa au reaparut. Nu am avut prob asta dintotdeauna si nu inteleg ce a declansat-o :(.
0
21-05-2021, ora 16:42
Lina07
Nu este medic/terapeut
Lina07
Bună, as dori sa știu cum a-ti rezolvat aceasta problema mentionat mai sus, pentru ca si eu ma confrunt cu ea. Va mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dacă ai cistită îți poÈ›i infecta partenerul sexual?
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  • Cistita în timpul sarcinii
  •