ciroza hepatica - analize

12-12-2007
moldoveanul
Nu este medic/terapeut
moldoveanul
se confirma ciroza cu urmatoarele analize ce nu se incadreaza in limitele normale?
glicemie=178.7
albumina=2.61 g/l-36.3%
alfaglobulina 1=0.31 g/l-4.4%
alfaglobulina 2=1.15 g/l-16%
betaglobulina =1.47 g/l-20.4%
gammaglobulina = 1.64 g/l-22.8%
MCV =102.5 um3
MCH = 34.45 pg
6 comentarii
0
12-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
Buna ziua. din aceste analize nu reiese decat faptul ca aveti o glicemie grescuta, deci aveti diabet, si o scadere a albuminelor. nu se poate pune diagnosticul de ciroza hepatica pe aceste analize. o ecografie recenta nu aveti? o endoscopie? sau de unde banuiti ca aveti ciroza?
0
09-02-2008, ora 00:00
lodoletta
Nu este medic/terapeut
lodoletta
Nu sint medic, doar un pacient diagnosticat cu aceeasi boala-cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci, este intii o ecografie, apoi o consultatie la un gastroenterolog-cei mai buni sint la Spitalul Fundeni.Succes!
0
12-01-2009, ora 16:55
rebeca_15
Nu este medic/terapeut
rebeca_15
Ma simt datoare sa va trasmit povestea prin care am trecut eu in speranta ca veti invata ceva din experienta traita. Tatal meu a fost diagnosticat cu ciroza hepatica in ianuarie 2008. Ajuns intr-o stare destul de grava la spital, medicii au reusit sa-l stabilizeze punandu-l pe picioare. Conditia esentiala ca boala sa nu se agraveze a fost: regimul foarte strict atat alimentar cat si alcoolic precum si odihna si tratamentul medicamentos. O buna bucata de vreme acestea au fost tinute, insa, cum a inceput sa se simta mai bine si boala sa nu-si mai faca simtita prezenta regimul nu a mai avut aceiasi intensitate. A mai scapat un sorici, foarte rar un pahar de sprit fff diluat iar odihna nu a mai fost la fel de prezenta in rutina zilnica. Atat a fost nevoie ca boala sa reapara, de aceasta data cu mai multa putere, lovind cu forta, aratand parca cine este seful si cine detine controlul. Acesta a fost sfarsitul. O lupta inutila, pe ultima suta de metrii, o lupta nedreapta in care boala a aratat tot ce-a avut mai urat.o boala care l-a chinuit spre final si care l-a acaparat luandu-i viata in cele din urma. De ce va spun asta? Am catat luni de zile alinare, suport, printe randurile forumurilor si siteurilor de specialitate. Si mi-au fost de un real ajutor. Am invatat sa sper, am prins forte si am luptat alaturi de tatal meu.
Ma adresez acum voua celor care sunteti in cautare de "ceva", nici voi nu siti ce, ceva care sa va redea incredere si care sa va ajute sa luptati. Va rog sa nu va lasati prada acestei boli. Invatati sa traiti cu aceasta boala si incercati sa nu lasati garda jos si sa nu faceti nici un pas inapoi. Tineti regim, excludeti alcoolul DEFINITIV din viata vastra, nu faceti exece din punct de vedere alimentar si odihniti-va cat puteti de mult. O picatura de vin/ bere, o noapte nedormita, un sorici sau o friptura prajita, toate acestea, daca v-au fost interzise v-au fost interzise cu un scop. Nu faceti aceiasi gresala ca tatal meu sau ca alti pacienti pe care i-am intalnit in spitale care au crezut ca pot pacali boala cu o prajala sau cu un sorici.
Aveti grija de voi si nu va pierdeti speranta! Important este sa luptati cu boala inca de la primul semn si sa nu cedati nici o clipa...o puteti dovedi, depinde doar de voi si de cei care va stau alaturi in acesta perioada.
Sper ca nu am plictisit cu acest mail insa m-am simtit datoare sa va transmit povestea mea care-i poate ajuta si pe altii sa nu treaca prin experienta sumbra a unei lupte pierdute cu aceasta boala parsiva numita ciroza.

Mult succes!!!
0
27-04-2009, ora 22:45
SIMONAAA
Nu este medic/terapeut
SIMONAAA
CU CINE SE POATELUA LEGATURA LA SPITALUL FUNDENI?va rog frumos cine are sa imi dea si mie un numar de telefon?
0
29-04-2009, ora 10:49
valutza
Nu este medic/terapeut
valutza
pentru SIMONAAA eu am ciroza biliara primitiva de 3 ani si acum aproximativ 2 ani si jumatate am fost la fundeni la gastro enterologie la dr.Diculescu.de acolo am fost mutata la etajul 4 la doamna doctor LIANA GHEORGHE si de atunci merg regulat la control la doamna doctor.iti dau un nr. de telefon unde dai si-ti faci programare la control 0213180400 si ceri interior 2333 aici iti raspunde asistenta doamnei doctor si vb cu ea de o programare.dar sa suni dupa ora 14 ca pana atunci nu-ti raspunde nimeni.
0
17-10-2009, ora 23:39
rrux88
Nu este medic/terapeut
rrux88
dak are ciroza, pe langa tratament alopat, vorbiti si cu doamna dr Craciun Laura, gasiti nr de tel p net.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum contribuie microbiomul intestinal la progresia cirozei hepatice
  •