Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

circulatia sangelui

10-09-2009, ora 23:20
Autor: inimioara
buna ziua!in primul rand as vrea sa-mi cer scuze dak nu este locul potrivit pentru intrebarea mea,dar sper ca voi gasi totusi raspunsul.Eu as vrea sa stiu ce pot face ca sora mea de 18 ani sa nu mai aibe asa probleme iarna din cauza frigului,adica degetele de la picioare prind o culoare mai vinetie,iar mainile ii sunt reci tot timpul anului!Noi ne-am gandit ca este vorba de circulatia sangelui.Exista oare tratamente naturiste pentru asa ceva?va multumesc!multa sanatate tuturor.
2 comentarii
10-09-2009, ora 14:30
Autor: scarface
Da, exista. Consultati un medic homeopat cu experienta. Homeopatia poate ajuta cu siguranta la aceste probleme. Restul depinde de gasirea remediului potrivit.
10-09-2009, ora 23:20
Autor: Mr. Nick
Circulatie periferica deficitara (posibil sindrom raynaud). Da, bineinteles ca exista tratamente naturale, printre care si Ginko Biloba (Bio-Biloba se numeste suplimentul), dar de preferat este sa consultati un fitoterapeut pt un consult. Nici macar suplimentele nu se administreaza fara aviz medical si consult in prealabil pt ca pot declansa anumite reactii care la randul lor direct sau indirect pot sa dauneze! De altfel, si Paducelul Talpa gastii sunt foarte bune pentru fenomenele de vasoconstrictie determinate de frig, sau nu!

Toate cele bune si multa sanatate!In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!

Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_____________________________________________________________________________________________
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK