ciclu de doua ori intr-o luna.

17-05-2011
Bran Elena
Nu este medic/terapeut
Bran Elena
Buna ziua, am aoprit anticonceptionalele deoarece vreau sa imi fac o dozare de prolactina( imi curg sanii) si am inteles ca trebuie sa o fac pe "curat".am luat cea deoa 21 pastila, am facut pauza, mi-a venit ciclu si apoi in am inceput iar un blister din obisnuinta, si am luat 2 zile pastilele, apoi mi-am dat seama si le-am oprit.azi dupa 5 zile de la intrerupere mi-a venit iar, nu curge f mult dar este ca o pasta si cheaguri.este normal sa imi vina iar? si atunc cand sa fac dozarea de prolactina?
2 comentarii
0
18-05-2011, ora 08:33
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In conditiile date, este normal. Ceea ce seamana cu "un ciclu" este, de fapt, sangerarea de privatie data de intreruperea pilulelor. De obicei, se opreste in cateva zile. Daca vedeti ca se prelungeste, o injectie cu 2 fiole de vitamina K (Fitomendadiona), repetata a doua zi, este indicata.
Cand sa fie facuta dozarea de prolactina ? Părerea mea este că cel mai bine ar fi sa asteptati, mai intai, reluarea activitatii ciclice spontane, adica venirea unei menstruatii adevarate. Deci, va trebui sa aveti un pic de rabdare.
0
18-05-2011, ora 17:03
Bran Elena
Nu este medic/terapeut
Bran Elena
va multumesc mult pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.