chist ovarian

10-04-2010
violeta21
Nu este medic/terapeut
violeta21
In urma unei ecografii mi s-a spus ca am pe ovarul drept 3- 4 mici foliculi de 4-5 mm, iar pe ovarul stang 2 foliculii de 4-6 mm si suspiciune de chist de 10mm.Exista si alt tratament in afara de cel cu anticonceptionale?
2 comentarii
0
10-04-2010, ora 17:47
mikaelacris
Nu este medic/terapeut
mikaelacris
Si eu am avut aceleasi probleme, mi s-a spus ca trebuiesc operate, nu am vrut sa fac tratament cu anticonceptionale, am cautat pe internet inebunita un tratament naturist, si am gasit un tratament : tinctura de coacaz negru, tinctura de zmeur, supozitoare CARPICON, tincura de fructe de soc, toate astea luate conf. prospectului, si la fel de bine poti intreba la plafar, eu am urmat tratamentul o luna, ma simt excelent, si urmeaza sa-mi fac o ecografie, parerea mea e sa nu iei anticonceptionale, incearca ceva naturist, , m-ai cauta articole, m-ai citeste, m-ai intreaba.Mult succes si sanatate
0
10-04-2010, ora 21:37
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Foliculii sunt normali, iar chistul de pana la un canetimetru, prsupunand ca exista, nu ridica probleme deosebite: de obicei se remite spontan. Deci, nu este clar pentru ce boala doriti tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: