chist ovarian

26-05-2006
marya-mady
Nu este medic/terapeut
marya-mady
as dori mai multe detalii despre chistul ovarian.cum poate fi depistat, care sunt simptomele, daca pacientul poate depune efort fizic ma refer la sport si ce nu poate face legat de sport.va multumesc
2 comentarii
0
27-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
Se evidentiaza printr-o ecografie pelvina.
Predispozitia de a forma chisturi ovariene o puteti detecta printr-o consultatie la aparatul de biorezonanta.
Se poate trata. Apoi puteti face ce doriti. Daca nu este mare ca dimensiune va recomand un tratament naturist, care va elimina si posibilele recidive.
0
01-06-2010, ora 18:15
hadaza
Nu este medic/terapeut
hadaza
Buna ziua..Eu as vrea sa stiu cum isi da seama medicul de ce natura e chistul..functional..tumoral sau ce feluri ar mai fi...Pentru ca mie nu mi-a spus nimic...doar ca am un chist...am un chist de 4, 3 cm pe ovarul stang. mi s-a depistat in urma cu 2 luni. De atunci fac tratament cu anticonceptionale Yasmin. Insa tot simt o durere jenanta in partea stanga, de parca ar creste..Medicul m-a trimis sa-mi fac analiza CA125, pe care am facut-o in timpul menstruatiei si rezultatul a fost 164.Am fost din nou la medic...mi-a spus sa nu ma ingrijorez de rezultat..ca e normal sa fie crescut intr-un astfel de caz..sa repet analiza peste o luna si sa merg iar la control.Mie mi se pare ca prea putine informatii mi-a dat...si am citit multe pe net...As dori si parerea d-voastra..Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.