chist dentar

09-05-2010
cristina-25
Nu este medic/terapeut
cristina-25
Buna,
Acum 2 luni am fost la medicul meu stomatolog pt a-mi trata o carie la un dinte si mi-a scos si nervul. Dupa o saptamana mi-a aparut un fel de chist la radacina dintelui. Medicul mi-a facut radiografie si a spus ca este un fel de reactie la ce lucrase el la dinte si mi-a dat tratament 5 zile cu augumentin precizand ca acel chist sau abces imi va trece incet incet. Acum dupa doua luni mi se pare ca s-a mai retras, dar foarte foarte putin si nu simt durere, in schimb am facut o spasmofilie din cauza lipsei de magneziu, o boala pe care nu am mai facut-o de 12 ani. Aceasta boala se manifesta la mine prin amorteli si furnicaturi la nivelul membrelor si mai mult al fetei pe partea stanga, pe aceeasi parte fiind si dintele cu pricina. Dupa ce am luat magneziu si vitamine s-a mai diminuat acele amorteli dar am ramas cu furnicaturi pe obraz exact in dreptul acelui chist. Am citit de pe internet care sunt complicatiile in cazul agravarii unui abces dentar printre care si desfigurarea faciala, de aceea va intreb daca nu cumva aceste furnicaturi au legatura cu acel chist sau abces, mai ales ca acea spasmofilie nu am mai facut-o de mai bine de 12 ani. Credeti ca tratamentul nu a dat rezultate si abcesul sau chistul s-a agravat? Mentionez faptul ca sunt plecata din tara pt o perioada nelimitata de timp si nu am cum sa iau legatura cu medicul meu stomatolog. va multumesc.
1 comentarii
0
09-05-2010, ora 22:06
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
nu este cazul sa va panicati atat de mult.as spune ca ati ajuns fff departe cu ingrijorarile...desfigurarile faciale apar la cei care au asteptat pana cand abcesul mai are putin si e cat un pumn.sincer.mai bine va vedeti de treburi, iar cu respectiva chestie o tineti sub expectativa si la intervale de 6 luni...o radiografie si un consult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul