chist de 5, 5 pe ovarul drept

15-01-2010
mari22
Nu este medic/terapeut
mari22
buna ziua!In urma unui control ginecologic am descoperit ca chistul meu de 3, 5cm tratat cu augmentin, utrogestan timp de 2 luni + alte 2 luni cu muguri de coacaz negru si mladita de zmeur s-a facut de 5, 5 cm.Am luat diane 35 si duphaston o luna dar din cauza spotingului avut pe toata durata administrarii pastilelor medicul mi le-a schimbat cu yasmin pentru urmatoarele 2 luni.Intrebarea mea este : e la fel de bun yasmin ? ar fi trebuit sa rezist si sa iau tot diane 35, poate asa ma vindecam mai repede :(( .Pot bea cat iau anticonceptionalele ceai de cretisoara combinat cu papadie, urzica, nalba, traista ciobanului sau ar trebui sa astept sa termin tratamentul cu antico si apoi sa beau acest ceai ? Vreau un bebita cat mai curand si vreau sa fac orice ca sa ma vindec ! Ma gandesc ca acest chist nu va da inapoi si iar o voi lua de capat cu alte tratamente.MENTIONEZ ca ovarul stang e si el polichistic :(( :(( :((
3 comentarii
0
15-01-2010, ora 09:55
Tangerine88
Nu este medic/terapeut
Tangerine88
Eu iti recomand tratamentul pe care l am urmat 3 luni si nu am mai avut nici urma de chist, cu un chist ovarian hemoragic de 3, 5 cm, Yasmine pilule si tinctura de alchemilla(cretisoara) cate o lg de 3 ori pe zi inante de mese. Mult succes!
0
15-01-2010, ora 10:23
mari22
Nu este medic/terapeut
mari22
mersi mult ! tinctura de cretisoara ai luat-o la recomandarea unui medic hemeopat.Am tot citit ca nu e recomandat sa combini produsele naturiste cu anticonceptionalele. O FI ADEVARAT?
0
15-01-2010, ora 16:44
Tangerine88
Nu este medic/terapeut
Tangerine88
Nu am luat pentru ca am citit undeva despre aceasta tinctura care este intr-adevar extraordinara! Nu sunt cu tratamentele homeopate si din cate stiu eu chestia cu combinatul nu e deloc adevarata, sau ma rog depinde ce combini si cum, dar in general medicamentele pe baza de plante nu au niciun fel de efect sau reactie adversa, sa zic asa, mai ales daca amandoua sunt folosite pentru a trata un lucru comun! Eu asa am folosit si spre surprinderea medicului nu am avut nici urma de chist, si era totusi marisor 3, 5! Multa sanatate iti doresc si sper sa mai auzim de tine sa ne spui daca si-a facut efectul! Eu zic macar o luna sa incerci si sa ti faci un control sa vezi daca intr-adevar s-a micsorat! Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: