chistOvarian_dureriLaSan

03-11-2009
madalici
Nu este medic/terapeut
madalici
Buna-ziua,

Am 26 de ani si mm luat 9 luni Diane-35 pentru chist pe ovarul stang. Dupa cateva luni chistul a disparut, iar la sfarsitul celor 9 luni am mai luat Diane-35 inca 5 luni la recomandarea medicului. Am inceput apoi sa am dureri la ambii sani, la simteam pana in maini, in spate, ca o durere in oase. Mi s-a spus ca poate fi de la pastile, sau o raceala a nervului. Am intrerupt Diane-35, doctorul mi-a recomandat Marvellon ca nu sunt asa puternice, inca nu am mai vrut sa iau AC datorita acestor dureri.
Apoi dupa 6 luni fara AC mi-a aparut iara un chist pe ovarul drept. Doctorita mi-a recomandat AC Madonella (Microgynon in Romania. eu locuiesc in Austria), i-am spus de durerile in san, dansa a spus ca aceste AC nu sunt asa puternice si nu o sa provoace dureri la sani. Acum am inceput sa iau aceste noi AC, am luat 4 pastile dar simt niste dureri in sani. M-am gandit ca este menstra, totusi vroiam sa va intreb care ar fi cauza acestor dureri?
Mi se pare foarte complicat? Ai nevoie de pastile pt o afectiune, dar produce alta afectiune?
Care ar fi solutia? Sa nu mai imi apara nici chisturi? Dar nici dureri la san?


Multa sanatate,
madalina
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici