cervicita cronica

11-01-2008
smaranda
Nu este medic/terapeut
smaranda
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu cervicita cronica.Simptomele mele sunt leucoree, dureri pelvi-abdominale.Am citit despre ceasta boala pe internet, pe acest site si am constatat ca dintre numeroasele simptome caracteristice acestei afectiuni, nu prezint decat doua.In plus relatii neprotejte cu mai multi perteneri nu am avut.De doua ori am avut rel neprotejate cu acelasi partener care nu sufera de BTS.
In plus, la examenul efectuat s-a descoperit si o anexita pe partea dreapta si o rana pe col(pata rosie BA).
As dori sa stiu daca este posibil sa am alta afectiune decat cervicita sau cauza cervicitei sa fie alta decat BTS?.Folosesc ca metoda contraceptiva prezervativul, si de asemenea folosesc produse de igiena intima.E posibil sa apara ca o reactie alergica, asa cum scrie pe acest site?
Mi s-au recoltat probe de secretie ptr un exmen complex, voi face si o ecografie abdominala completa.
9 comentarii
0
11-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ce înseamnă produse de igienă intimă ? Tampoane intravaginale (OB-uri) ? Astea nu prea merg cu cervicita, şi indiferent ce medicamente vă va prescrie medicul, ar fi bine să luaţi o pauză în a le folosi.
Cervicita este diagnosticul extrem de probabil la dv, dar asta nu înseamnă că e transmisă neapărat sexual.
0
11-01-2008, ora 00:00
smaranda
Nu este medic/terapeut
smaranda
Va multumesc pentru raspuns!
Nu, nu folosesc si nici nu am folosit vreodata tampoane intravaginale.Folosesc produse de igiena intima, adica servetele ptr igiena intima, gel de spalare.Intr-adevar nu le folosesc ptr spalaturi intravaginale, dar am inteles ca cervicita poate aparea si ca semn de intoleranta la una din componentele acestor produse.
Eu sincer, ma indoiesc de diagnostic, plus ca o rana pe col presupune sangerari, dureri in timpul contactului sexual, simptome pe care eu nu le prezint.Iar secretia vaginala, in afara faptului ca nu i se explica prezenta in perioada intermenstruala, nu are nici o alta anomalie...Voi astepta rezultatul examenului de secretie si voi solicita si opinia unui alt medic, la o alta clinica.
0
16-04-2008, ora 00:00
dienutza08
Nu este medic/terapeut
dienutza08
buna ziua... am fost acum cateva zile la un control pentru ca ma dureau ovarele si burta... acesta mi-a zis ca am infectie la ovare si rana pe col... mi-a dat niste ovule numite cervugid si niste antibiotice si un calmant (zanocin si ketonal). eu am citit pe internet despre rana pe col dar am inteles ceea ce este mai grav... as dori sa ma lamuriti si vreau sa stiu daca este grav ceea ce am eu... v-as ruga sa imi raspundeti cat mai repede. va multumesc
0
16-04-2008, ora 00:00
dienutza08
Nu este medic/terapeut
dienutza08
nu pot vedea raspunsul... imi da o eroare... v-as ruga frumos daca mi-ai putea raspunde pe mail.va multumesc
0
16-04-2008, ora 00:00
dienutza08
Nu este medic/terapeut
dienutza08
nu pot vedea raspunsul... :(
0
24-08-2008, ora 00:00
kopela
Nu este medic/terapeut
kopela
Buna ziua, am si eu o intrebare deoarece inca nu stiu foarte multe legate de BTS, a inteles ca in primul rand se transmit pe cale sexuala, Dar boli gen sifilis sau sida se transmit numai daca penisul atinge vaginul sau daca exista ejaculare in interiorul vaginului?
0
15-03-2009, ora 14:41
eu_nicoleta
Nu este medic/terapeut
eu_nicoleta
Ma alatur grupului vostru de discutii, cum am unele nelamuriri. In cazul unei rani pe col, singura solutie este cauterizarea? Am facut testul Papanicolau, iar rezultatul a fost bun, in sensul ca nu a fost depistata nicio anomalie. Deci, rana nu poate fi tratata medicamentos? (Acum, mi s-au prescris ovule Cervugid) Si, nu in ultimul rand, avand aceasta problema, pot lua anticonceptionale?
0
23-08-2009, ora 19:27
nelavas
Nu este medic/terapeut
nelavas
am facut ecografie si mi s-a spus ca nu vede ovarul stang ce credeti despre asta
0
23-08-2009, ora 19:29
smaranda
Nu este medic/terapeut
smaranda
repetati ecografia, eventual consultati si alt medic!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: