cervicita acuta

20-09-2010
deealexx
Nu este medic/terapeut
deealexx
am o rana pe col pt care am primit drept tratament spalaturi cu tantum rosa si ovule betadine si cervugid. o seara unul, o seara altul. doctorita a spus sa pun mereu, sa nu care-cumva sa intrerup tratamentul pana nu primeste ea rezultatele de la analize (lama). ce ma ingrijoreaza pe mine este ca deja am luat 14 ovule din fiecare.. iar pe betadine scrie ca se foloseste 7 zile, daca nu da rezultate prelungesti inca 7 zile. iar la cervugid (asta ma ingrijoreaza mai tare) scrie ca sa nu se foloseasca mai mult de 10 zile. pe net am tot citit de cure cu cervugid - o cutie, apoi pauza 7 zile si iar incepi o cutie.

mie doctorita nu mi'a zis de nicio pauza, ba chiar a insistat sa'mi pun intruna..mai ales cervugid. poate sa'mi distruga ph-ul? sa fiu apoi mai expusa la infectii? pe prospect mai zice sa monitorizez mereu leucocitele, trombocitele..sa nu scada nr lor..

ca efecte adverse si la betadine zice ca dificultati in respiratie.. ori de ieri ma inteapa usor in piept si respir mai greu.. adica deschid geamul mereu ca am nevoie de aer. faza e ca am mai patit asa foarte rar si nu stiu daca e de la ovule...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.