cervicita

07-05-2012
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Anul trecut in octombrie, facandu-mi testul Papanicolau, am fost diagnosticata cu cervicita.Mi s-a prescris un tratament, pe care nici in prezent nu pot sa-l urmez din cauza ca imi alaptez fetita(medicul spunandu-mi ca nu e bine sa iau ovulele respective in alaptare), .Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In august vreau s-o intarc si dupa aceea pot sa fac tratamentul si ulterior sa repet testul?Sau trebuie sa merg din nou la control inainte de a lua medicamentele?E o problema grava faptul ca nu urmez tratamentul, mie parandu-mi-se important alaptatul?
2 comentarii
0
08-05-2012, ora 13:21
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sfatul meu este sa mergi din nou la medic pentru un nou test Papanicolau, intrucat intre timp e posibil sa se fi schimbat situatia si acel tratament sa nu mai fie bun. Cervicita trebuie tratata, nu prea dispare de la sine, ba din contra, se agraveaza iar inflamatia se extinde de la cervix la anexe.
0
23-05-2012, ora 14:06
Gizus
Nu este medic/terapeut
Gizus
Am fost diagnosticat cu cervicita ce necesita interventie chirurgicala. Intrebarea mea este cat dureaza aceasta interventie si daca necesita spitalizare? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.