Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

cervicala

09-08-2008, ora 00:00
Autor: mikaela-a
Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat), al carei rezultat a fost:rectitudine de profil cervical, pensare discala C5-C6, C4-C5, tasare vertebrala intraspongioasa C5, modificari de contur si calibru la nivelul gaurilor de conjugare C4/C5, C5/C6, C6/C7.
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
2 comentarii
20-08-2008, ora 00:00
Autor: candycandy
buna ,si eu am cam la fel,aceleasi simptome,imi amorteste mana stanga f des si in urma radiografiilor s-ar parea ca am hernie de disc cervicala.Ce antiinflamatoare ai luat si cat timp? inca nu am ajuns la medic pt tratament.
22-08-2008, ora 00:00
Autor: mikaela-a
Aulin, 10 zile si Milgamma, activitati usoare, fara fortarea coloanei!
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK