Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

cervicala

09-08-2008, ora 00:00
Autor: mikaela-a
Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat), al carei rezultat a fost:rectitudine de profil cervical, pensare discala C5-C6, C4-C5, tasare vertebrala intraspongioasa C5, modificari de contur si calibru la nivelul gaurilor de conjugare C4/C5, C5/C6, C6/C7.
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
2 comentarii
20-08-2008, ora 00:00
Autor: candycandy
buna ,si eu am cam la fel,aceleasi simptome,imi amorteste mana stanga f des si in urma radiografiilor s-ar parea ca am hernie de disc cervicala.Ce antiinflamatoare ai luat si cat timp? inca nu am ajuns la medic pt tratament.
22-08-2008, ora 00:00
Autor: mikaela-a
Aulin, 10 zile si Milgamma, activitati usoare, fara fortarea coloanei!
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Durerile articulare va afecteaza calitatea vietii? Intampinati greutati in indeplinirea activitatilor cotidiene din aceasta cauza?
Noi, echipa Clinicco Ortopedie, va putem ajuta! Specialistii nostri vin in sprijinul pacientilor oferind solutii terapeutice si indrumare, in cadrul programului de consultatii si nu numai.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: