AVC ischemic acut si a primit ca tratament injectii de cerebrolysin

18-06-2010
ada21
Nu este medic/terapeut
ada21
Buna ziua!mama mea a suferit acum cateva zice un a.c.v ischemic acut si a primit ca tratament injectii de cerebrolysin cate 1 pe zi timp de 20 de zile in 3 luni.azi e la a 3 injectie si acuza greturi si insomnii, greu la stomac...e indicat sa mai continue tratamentul?doctorul neurolog spune ca e de la tratamentul pentru colesterol?astept un raspuns!va multumesc din suflet!
4 comentarii
0
19-06-2010, ora 19:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, aceste reactii sunt de la Cerebrolyzin.nou aparut pe piata, produs al firmei Nycomed este medicamentu Actovegin fiole pentru administrare tot intramusculara, la fel de bun ca si Cerebrolyzin [ poate chiar mai bun ] in astfel de cazuri, si nu are efectele adverse ale celuilalt. Vorbeste cu neurologul sau, cum banuiesc ca vrei sa eviti acest lucru, cu medicul de familie, cred ca va intelege situatia si te va sfatui ce sa faci. Te poate chiar ajuta contactand reprezentantul zonal al firmei Nycomed, nu cred ca gasesti deja in farmacii fiolele de Actovegin.
0
20-08-2011, ora 10:45
Ana9021
Nu este medic/terapeut
Ana9021
Buna ziua! Am si eu o intrebare..Am patit de curand un accident, am fost operata la cap, in partea stanga pentru ca s-a format un hematom..operatia nu a durat mai mult de o ora, dar apoi doctorii m-au bagat in coma indusa...din cate am inteles puteam ramane paralizata, puteam sa nu mai vorbesc, dar toti doctorii mi au spus ca sunt o persoana puternica.mai am de facut 6 luni de tratament cu cerebrolyzin, fenobarbital si cavinton. in afara de faptul ca am mici pierderi de memorie, sunt oki.doamna doctor a zis ca dupa astea 6 luni nu o sa mai am probleme cu pierderile de memorie si vroiam sa va intreb : dumneavoastra ce credeti? Multumesc mult!!
0
01-07-2012, ora 09:10
ileanaab
Nu este medic/terapeut
ileanaab
Buna ziua
Am si eu o intrebare legata de acest cerebrolysin.Tatal meu in urma cu o saptamana a avut un accident in urma carui ia fost prescris de medic injectabil cerebrolysin a luat 8 injectabile dar are dureri de membre foarte mari el crede k injectabilele ii cauzeaza aceste dureri, este posibil sa fie cerebrolysin cauza acestor dureri ?? daca da ce s-ar putea face pt a ameliora durerea ? Va multumesc
0
25-02-2014, ora 21:18
palatin
Nu este medic/terapeut
palatin
Buna seara.Soacra mea a suferit un AVC, in urma caruia a fost internata de urgenta la spitalul din Alba Iulia.In spital, in urma recomandarilor medicului, ar fi trebuit sa primeasca CEREBROLYSIN, dar acest medicament nu i-a fost administrat de catre spital ci a fost cumparat necompensat de catre mine.Pe durata internarii i s-au administrat cele 10 fiole, urmand ca la o luna sa reia tratamentul.Acum, am o nelamurire:cui trebuie sa ma adresez pentru reteta compensata tinand cont de faptul ca medicul de familie al soacrei mi-a spus ca acest medicament nu poate fi prescris de catre dumnealui ci numai de medicul specialist.
Cu multumiri si deosebit respect!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: