celulita! Regim anti-celulita

20-06-2007
onitza
Nu este medic/terapeut
onitza
Buna! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa ma alimentez ca sa scap de celulita, o am peste tot desi nu sunt grasa...chiar si pe maini de la cot in jos etc...Toate masajele si lotiunile chiar si sportul nu ajuta. Am 19 ani si 57 kg la 172m..multumesc.
3 comentarii
0
12-07-2007, ora 00:00
corina popescu
Nu este medic/terapeut
corina popescu
Incearca cu remodelare corporala.Exista saloane specializate, care chiar dau rezultate.incearca si nu vei fi dezamagita.grasimea se va transforma in masa musculara.
0
14-08-2007, ora 00:00
paula2906
Nu este medic/terapeut
paula2906
Du-te la masaj anticelulitic.Eu am fost cam doua luni, de 2 ori pe saptamana, suc nu beam deloc, dulciuri deloc, si sport acasa in fiecare zi...nu f mult...cate o jumate de ora pe zi.si slabeam cam in fiecare saptamana cate 1-2 cm si de aspectul pielii eram f multumita.in kg nu am slabit.nu stiu de ce...dar nah..e bine si asa.bafta!
0
04-08-2010, ora 15:16
denden21
Nu este medic/terapeut
denden21
si eu m-am pricopsit cu celulita prin iarna. inainte se vedea la fel, doar daca strangeam pielea mai tare intre degete, in rest nu. mi-am cumparat cam acum o luna crema anticelulita de la elmiplant, din gama celulight. este un tub roz..are piper si guarana. acum mi-am luat gelul de masaj. chiar da rezultate !!!! nu mai am aproape deloc. intradevar beau fffff multa apa si fac miscare. va recomand aceasta crema. la mine da rezultate. mai am un pic si trec la fustitele mele scurte iar :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre celulită pe care e foarte posibil să le crezi
  • Există șanse să scapi de celulită?
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  •