cel mai performant CT din Romania

07-02-2013
pin2na
Nu este medic/terapeut
pin2na
As dori sa aflu unde se gaseste cel mai performant computer tomograf in Romania pentru imagistica a intregului corp-cap, torace, abdominal, pelvin si daca stiti si cum se fac programari.
Multumesc!
2 comentarii
0
07-02-2013, ora 08:52
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
depinde de unde esti.eu marti am fost si am facut rmn, la suceava, sunt din bt, si am avut de ales intre suceava si iasi.in iasi CT fiind mai vechi iar cel din suceava, este nou si din cate stiu foarte performant, asta se vedea si dupa aspect.medicul de la iasi chiar mi-a recomandat ptr rezultate vizibile, TP din suceava.e simplu sa faci o programare, suni si spui numele si ei iti spun cand te pot primi.problema este ca nu poti face totul intr-o zi, ar insemna sa stai inchis in aparat jumate de zi, eu numai ptr cap si coloana cervicala am stat 80min, nemiscata.am fost la privat, deci totul a fost platit in totalitate, fara reduceri.
0
07-02-2013, ora 12:07
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cel mai performant cred ca inca este PET / CT si realizeaza scanarea intregului organism. Unul din aparate se gaseste centrul medical Euromedic Bucuresti. Poti afla mai multe detalii pe pagina online a centrului. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.