Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

cel mai performant CT di Romania

07-02-2013, ora 16:03
Autor: pin2na
As dori sa aflu unde se gaseste cel mai performant computer tomograf in Romania pentru imagistica a intregului corp-cap, torace, abdominal, pelvin si daca stiti si cum se fac programari.
Multumesc!
2 comentarii
07-02-2013, ora 08:52
Autor: ionela83
depinde de unde esti.eu marti am fost si am facut rmn, la suceava, sunt din bt, si am avut de ales intre suceava si iasi.in iasi CT fiind mai vechi iar cel din suceava, este nou si din cate stiu foarte performant, asta se vedea si dupa aspect.medicul de la iasi chiar mi-a recomandat ptr rezultate vizibile, TP din suceava.e simplu sa faci o programare, suni si spui numele si ei iti spun cand te pot primi.problema este ca nu poti face totul intr-o zi, ar insemna sa stai inchis in aparat jumate de zi, eu numai ptr cap si coloana cervicala am stat 80min, nemiscata.am fost la privat, deci totul a fost platit in totalitate, fara reduceri.
07-02-2013, ora 12:07
Autor: elina | Dr. Alina Maria Bălţăţeanu - Oftalmologie, Bucuresti
Cel mai performant cred ca inca este PET / CT si realizeaza scanarea intregului organism. Unul din aparate se gaseste centrul medical Euromedic Bucuresti. Poti afla mai multe detalii pe pagina online a centrului. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns


Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK