ceaiurile influenteaza actiunea Mercilonului?

11-10-2011
vamye2000
Nu este medic/terapeut
vamye2000
Buna ziua.
Ma numesc Ami si sunt o tanara utilizatoare de Mercilon. Traiesc cu teama constanta ca CEVA ar putea anula efectele contraceptivelor pe care le iau de 6 luni. Acel ceva nu se refera la antibioticele despre care stiu ca influenteaza... ci se refera la alte lucruri ingerate care ar putea anula intr-un fel efectul Mercilonului.
Dintre efectele secundare ale Mercilonului, cred ca la mine s-a nimerit o scadere a libidoului care imi creeaza ceva probelme ( disconfort, dureri, putina lubrefiere, etc) si as vrea sa rezolv aceste probleme, dar sa nu raman insarcinata (este neaparat ca in urmatorii 5 ani sa nu am copii). Am decis sa folosesc ceva uleiuri esentiale si alte ceaiuri si as vrea sa stiu un raspuns clar si sigur la intrebarea : afara de sunatoare, mai sunt si alte ceaiuri ce influenteaza contraceptivele mele? De exemplu branca ursului, napraznicul, etc? (daca le iau ca tincturi, pastile sau ceai-cum influenteaza in fiecare situatie?)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul