ceaiul de pelin

06-06-2009
andreaea
Nu este medic/terapeut
andreaea
Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti in legatura cu BENEFICIILE ceaiului de pelin si a spalaturilor vaginale cu acesta. Este benefica sau daunatoare spalatura vaginala cu ceai de pelin si galbenele o data pe saptamana? Stiu ca spalarea prea des distruge flora vaginala. Cand este recomandata aceasta spalatura ? Multe multumiri si astept sfatul unui specialist.
3 comentarii
0
07-06-2009, ora 09:50
daewoo
Nu este medic/terapeut
daewoo
Mie mi s-a recomandat de catre medicul ginecolog spalaturile vaginale cu ceai de pelin. Si anume pentru ca in urma analizei Babes Papanicolau mi s-a gasit HPV(human papiloma virus). Spalaturile trebuie sa le fac 12 zile pe luna, atat cat tine si tratamentul cu Cercirom sau Cervugid (ovule).
0
08-06-2009, ora 14:56
cristina2002
Nu este medic/terapeut
cristina2002
Ceaiul de pelin face bine, atata timp cat nu este folosit in exces. Daca nu aveti probleme, n-are rost sa faceti spalaturi vaginale o data pe saptamana. Spalaturile cu pelin si galbenele sunt recomandate in cazul unor infectii, cand folositi ovule sau cand aveti rani usoare pe col. Eu am scapat de o astfel de rana numai cu ceai de pelin si galbenele, fara sa mai fie nevoie de cauterizare. Pe scurt, pelinul e un foarte bun cicatrizant.
Numai bine!
0
29-01-2010, ora 10:54
lukhy
Nu este medic/terapeut
lukhy
bunaziua nustiu cam la ce este bun ceaiul de pelin mia zis cineva ca este bun si la intreruperea sarcini ca poate cineva sami zica va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.