ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??

19-04-2015
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Buna,

De regula am cm la 30-33zile, din decembrie fac tratament naturist pt deraglari hormonale, imi trat in acelasi timp si chistul prin acelasi trat.de 3luni am cm la 30zile acum trb sa imi vina calc la 30zile pe 14.04 insa mi-a venit azi la 36 de zile...nu pricep de ce tinand cont k ma tratez sa nu fie astfel de intarzieri mai ales asa mari nu am avut.
intentionez sa fac un bebe deci nu am folosit protectie insa nu am ramas pana acum. Ce sanse ar fi sa fie sarcina desi azi mi-a venit ciclul Intarziat?
Test am facut de sarcina pe 17 a iesit negativ..azi nu am mai apucat :((
4 comentarii
0
20-04-2015, ora 19:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Este foarte bine ca faceti tratament naturist pt dereglari hormonale. Chiar ar trebui sa il scrieti aici pentru ca sunt multe tinere care sunt puse sa ia anticonceptionale. Acestea au multe efecte secundare urate iar in momentul in care se lasa chisturile le cresc brusc in dimensiuni.

Cred ca e posibil ca pina la disparitia chistului in totalitate, cm sa fie usor neregulat. Dar nu consider ca e cazul de ingrijorare.

La sarcina nu aveti nevoie de probabilitati, aveti nevoie de certitudini. Repetati testul de sarcina.
0
20-04-2015, ora 21:08
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Multumesc frumos pt raspuns!
Tratamentul meu naturist a fost variat eu am probl si cu glanda tiroida pe care am neglijat-o ca si tratament si asa m-am pricopsit cu un chist de 7cm in timp de 1an netratat absolut deloc din ignoranta.
Eu sunt impotriva anticonceptionalelor datorita efectelor negative asa ca am ales varianta naturista desi mi s-a recomandat categoric operatia pe care iar nu am vrut-o pt cA am zis ca poate reusesc si fac 2in 1 cezariana si scot chistul daca tot nu dispare.
Am inceput in decembrie cu extract de mladite de zmeur zilnic fara pauza 30picx 3zi diluate in 45ml apa + supozitoare colon sam fem 2-3zi max din ziua a 3 de cm pana in ziua 15 cm Timp de 3luni cu pauza dupa de 1luna, Extract de coacaz negru, extract de cretisoara, extract de branca ursului pt va vruiam sa ma ajute sa raman insarcinata :)) toate astea in prima luna.
a 2luna mladita zmeur+supozitoare carpicon s din ziua 5 cm pana in ziua 19cm +napraznic capsule 2x3zi +vitex cps 2x2 zi +traista ciobanului extract
luna a 3 zmeur, napraznic, carpicon s, ceai complex facut din cretisoara, coada soricelului, trifoi rosu, armunariu, salvie, sunatoare.
luna a 4 zmeur, carpicon s, evecare, acid folic ca speram sa raman insarcinata si am zis ca e bine sa i-au din timp.
eu in august aveam chistul de 7cm in decembrie nu l-am masurat si mare greseala am facut era bine sa stiu cat de mare a crescut din august -decembrie (anterior din aprilie -august crescuse 2cm)
pe 26.03 am facut eco si scazuse era 5.5cm sunt 2 posibilitati sa fi crescut mai mult de 7cm pana in decembrie si de asta sa fi scazut doar atat sau poate nu a crescut deloc si.. oricum bafta tuturor eu luna asta fac pauza de 1luna si dupa revin la tratament.
0
21-04-2015, ora 18:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Beti lapte de capra.
Creste sistemul imunitar si regleaza hormonal.

http://dr-catalin-luca.ro/site/cure-si-diete/cura-miraculoasa-cu-lapte-de-capra.html
0
21-04-2015, ora 19:50
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •