ce sanse am?

24-03-2009
aida23
Nu este medic/terapeut
aida23
Buna,
de 3 luni fac tratament du Duphaston, pentru niste chisturi. Medicul mi-a spus sa fac sex protejat, dar iubitul meu spune mereu ca ma protejeaza el, deci eu nu am facut nimik! Imi doresc fff mult sa fac un bebe, dar el spune ca mai e timp (am 23 ani, si deabea la vara vrem sa ne casatorim). Tratamentul il facem din a 15 zi de cilclu, pana in a 25-a. In a 22-a zi am avut un contact sexual, protejat doar de el, in sensul ca nu se termina inauntru. In mod normal stiu ca ar fi trebuit sa-mi vina ciclul la 3 zile dupa ce am terminat pastilele, doar ca au trecut deja 6 si abea acum incep sa am dureri de spate, burta, si parca o scurgere rozalie. Mi-am facut si un test de sarcina si era negativ, dar totusi, trebuia sa-mi vina cilcul la timp! Oare sunt insarcinata? Ce parere aveti?
1 comentarii
0
24-03-2009, ora 22:35
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
nu e musai sa fi ramas insarcinata, dar treaba cu "te protejeaza doar el" e una dintre metodele prin care ramai foarte usor insarcinata.Grija mare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul