inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare

26-03-2007
marya21
Nu este medic/terapeut
marya21
poate ma puteti ajuta si pe mine cu o problema.de un an in coace imi apare, inainte de ciclu, in zona vaginala mancarimi si usturari la urinare, si niste 'taieturi'deasupra clitorisului si in jur pe 'buze'.mincarimile sunt suparatoare si tot timpul imi vine sa ma scarpin.prietenului meu ii apar pe penis niste zgrabunte albe care il mananca(tot inainte de ciclul meu).sa fie oare ceva simtome cum ca mi-ar veni ciclul?de obicei imi apar inainte cu o saptamana de venirea ciclului.ce pot face sa scap de ele?la medic mi-e frica sa merg.viata sexuala ne-am inceput-o de vreo trei ani, iar impreuna locuim de 2 iar tote astea au inceput de un an.ce se intampla oare.daca ma puteti ajuta si pe mine, va rog s-o face-ti.
3 comentarii
0
26-03-2007, ora 00:00
manuela29
Nu este medic/terapeut
manuela29
Cred ca totusi medicul e singura solutie pe care ti-o recomand!Nu inteleg, de ce ti-e frica?de consultatie ?Oricum si daca nu ai avea aceste probleme, odata ce iti incepi viata sexuala un control ginecologic se face macar o data pe an!
0
26-03-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Trebuie eliminata posibilitatea unui herpes. Caracteristica herpesului este veziculatia, adica aparitia unor mici basici pline cu lichid care dau fie mancarime, fie arsura (sau ambele). Veziculele astea trec repede (mai repede decat la herpesul gurii), pentru ca se sparg la scarpinat sau la frecarea hainelor. Trebuie surprins momentul prin control zilnic. Dar tot parca mai bine e sa mergeti la doctor. Jena de doctor o inteleg, frica insa nu. SIDA se manifesta altfel.
0
26-03-2007, ora 00:00
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
Poate fi si o candidoza (zgrabuntele acelea albe, prietenul le "ia" de la tine). Nu e boala grava, dar trebuie sa mergi la medic sa ti-o tratezi. Nu e o boala luata de nicaieri, ai imunitatea scazuta si Candida isi face de cap, mai ales inainte de cilcu, asa ca du-te la un consult, ca nu ai de ce sa te temi. Vei primi niste ovule cu care sa iti faci tratamentul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: