cearcanele la copil.. ce poate fi?

03-02-2010
elena baisan
Nu este medic/terapeut
elena baisan
Buna ziua!vreau sa va intreb ceva in legatura cu fetita mea de 2 ani. De cateva zile are cearcane si sunt chiar remarcabile.Culoarea lor nu e cum sunt cearcanele obisnuita ci e mai rosiatica.Am observat ca are o stare de oboseala si imi cere sa o culc, dar nu doarme decat odata in zi, la pranz.O mai vad ca se scarpina la ochi si nas.De mancat mananca bine dar eu o vad ca nu e ca inainte.E si putin mai palida la fata.Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
03-02-2010, ora 00:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna ziua, simptomele acestea sunt tipice unei anumite afcetiuni (probabil legate de ficat ) care insa sunt si tipice unui remediu homeopat care vindeca aceste simptome. Va recomand sa mergeti cu fetita la un medic homeopat care practica homeopatia clasica (Dr. Silvia Nedelcu sau Dr. Ileana Randasu spre exemplu, din Bucuresti) pt. ca este ceva usor vindecabil cu ajutorul homeopatiei. Cu medicamente chimice nu se poate face nimic si nici nu este recomandabil asa ceva.
0
03-02-2010, ora 06:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Analize la sange, urina si scaun...mergi la MF.
0
03-02-2010, ora 10:59
elena baisan
Nu este medic/terapeut
elena baisan
VA MULTUMESC!
0
15-02-2010, ora 16:28
doinidela
Nu este medic/terapeut
doinidela
am si eu o intrebare.Am o fetita de 8 ani, de ceva vreme o doare capul inzona cefei si in partea de jos a spatelui si simte muschii incordati.toate acestea cand lasa capul in jos dimineqata sau dupa ce a dormit.mai nou se plange de o durere de burta in zona inferioara(de jos )a abdomenului. medicul m-a programat peste 2 saptamani dar pana atunci as vrea o idee despre ce se intampla si daca e cazul sa insist sa ma primeasca mai devreme. precizez ca durerea de burta se manifesta la apasare, cand tuseste si atunci candse ridica din culcat in sezut.as dori va rog un raspunns mai repede. va multumesc
0
28-02-2010, ora 12:54
valentinamandea
Nu este medic/terapeut
valentinamandea
Exacta aceleasi simptomele le-a avut si fetita mea de 6 ani, fiind suspecta de giardia. Acum asteptam rezultatele. Cel mai bine ar fi sa mergi al medicul de familie si sa ceri un set de analizele pentru fata si neaparat un test coproparazitologic. Preventiv poti sa-i dai Hemiflores de la plafar, la noi a avut mare succes(este 100% din plante) si semnite de dovleac crude sau amestecate cu miere. Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar cearcănele?
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •