ce parere aveti de acest medic Tarean din Arad?

16-04-2008
ovidiu75p
Nu este medic/terapeut
ovidiu75p
Presa Online » social
SOCIAL
Luni, 17 Martie 2008


Medic de familie din Arad care face sex cu pacientele
Medicul de familie Tarean Dan, medic de familie in Arad, medic specialist, care raspunde la nr. de telefon 0257-214911 cabinet, 0722343783 mobil, 0257 253792 telefon acasa, adresa de E_mail:dan_tarean@yahoo.com, face sex cu pacientele in diferite locatii, in general la cabinetul disului de pe strada Episcopiei nr.43, colt cu strada Eminescu, dupa ora 18;30 marti si joi cind are program de dupa masa, sau la domiciliul pacientelor, la un apartament in cartierul Faleza Sud, bl25, sc C, ap 19, apartament al electicianului dumnealui sau la o garsoniera in zona Fortuna, poate si altele dar astea pot sa le dovedesc si mai este disponibil pt partide de sex cu pacientele uneori doar simbata in jurul orelor 10:30 la cabinetul dinsului de pe strada Episcopiei, motivele pt care face sex cu pacientele ar fi ca el nu-i genul de agatat prin baruri si doamna Tarean e prea clasica in sex, pt dinsul nu-i o problema ca se foloseste de cunostintele medicale si de cunoasterea in amanunt a psihologiei feminine pt a face in asa fel incit sa ajunga cu pacientele la sex, are un tupeu extraordinar de a mingiia pacientele in timpul sedintelor de laser si ciar de a le introduce degetele in., iar daca pacienta nu e disponibila la sex normal pt ca este la ciclu, (aici ma refer strict la timpul in care face consultatii )isi scoate organul si o pune sa-i faca sex oral sau sa o frece pt ca dumnealui sa poata sa se simta bine.promit ca voi veni oricind cu dovezi daca va fi nevoie, inclusiv inregistrari unde recunoaste ca asa face cu pacientele, pacat ca codul deontologic nu permite mari sanctiuni pt acest gen de medici, care nu se gindesc ca aceste cunostinte medicale nu se folosesc in astfel de scopuri, pt care simplul lucru ca distrug o familie sau mai multe e de neglijat, acestia sunt medicii nostri in care avem incredere, pentru care platim, la care le dam spagi si care ne respecta, le multumim pe aceasta cale, multumim "domnule doctor" Dan Tarean multumim medicinei rominesti pt medici de caracter pe care reusiti sa-i scoateti de pe bancile facultatii.


Banaţeanul.ro "º Săptămânal "º Terapie prin sex?
Terapie prin sex?
de Marian Buga | 14 aprilie 2008
2 0 0 0 Utilizatorii de internet nu au fost asaltaţi de acuzatorii doctorului arădean cu imagini atât de tranşante, ci doar cu acuzaţii pe site-urile medicale, pe forumuri şi pe messenger ( Imagine: Mediafax Foto)De câteva săptămâni, numele unui medic de familie din Arad, care este şi sexolog, este legat de un amplu scandat sexual, care deocamdată se desfăşoară doar în spaţiul virtual. Asta pentru că doar pe internet au fost postate reclamaţii ale unor presupuse paciente ale medicului, acestea acuzându-l că le-a făcut avansuri sau că le-a abuzat sexual în timpul consultaţiilor.
Acuzele circulă pe zeci de site-uri de specialitate medicală sau pe forumuri de discuţii. În plus, texte care avertizează asupra presupusului comportament sexual al medicului arădean au început să fie distribuite şi pe messenger. În aceste texte sunt incluse numele medicului, adresa cabinetului, numerele de telefon la care răspunde, dar şi adresa de mail. Nimeni nu îşi asumă însă reclamaţiile, toate fiind semnate cu pseudonime.

"O pacientă păţită"
În reclamaţiile de pe internet, doctorul Dan Ţărean, care are cabinet pe strada Episcopiei, este acuzat că îşi depăşeşte cu mult atribuţiile şi le face avansuri pacientelor. În acest fel, ar fi reuşit să aibă relaţii sexuale cu unele dintre ele. Întâlnirile amoroase ar fi avut loc fie la cabinet, după programul de consultaţii, fie la domiciliul pacientelor. Mai sunt menţionate un apartament din cartierul Faleza Sud, care ar fi al unui electrician prieten cu medicul, şi o garsonieră din zona Fortuna. Una din reclamaţii este semnată "O pacientă păţită", care susţine că, la nevoie, are dovezi indubitabile împotriva medicului.

Amănunte şocante
"Motivele pentru care face sex cu pacientele ar fi că el nu-i genul de agăţat prin baruri şi doamna Ţărean e prea clasică în sex. Pentru dânsul nu-i o problemă că se foloseşte de cunoştinţele medicale şi de cunoaşterea psihologiei feminine pentru a face în aşa fel încât să ajungă cu pacientele la sex, are un tupeu extraordinar de a mângâia pacientele în timpul şedinţelor de laser şi chiar de a le introduce degetele în...". Aşa sună una dintre sesizările scrise pe forumurile de discuţii. Semnatara mai susţine că medicul a avut relaţii cu mai multe paciente şi că va reveni cu descrieri amănunţite şi inclusiv cu dovezi.

"Vor să mă denigreze"
Doctorul Dan Ţărean spune însă că totul este o înscenare a unor persoane care vor să-l denigreze, iar până când nu există dovezi ale celor afirmate de reclamantele anonime, nu putem decât să-i acordăm prezumţia de nevinovăţie. "Sunt nişte mizerii care au umplut internetul de o vreme. Eu sunt şi sexolog şi e uşor să mă acuze cineva. Nu cred că este vorba de vreo pacientă, ci mai degrabă de persoane care vor să mă denigreze. Concurenţa este mare şi între medici", spune Dan Ţărean.
Medicul afirmă că are parte de linişte şi armonie în familie şi că soţia lui îl sprijină moral în urma scandalului. "Aceste mizerii îmi afectează credibilitatea, dar soţia ştie că nimic nu e adevărat şi mă susţine. Am şi doi copii, dar sunt mari şi înţeleg că totul e o campanie de denigrare", spune Dan Ţărean.

Fără plângeri
Deşi în sesizările care circulă pe internet sunt şi unele amănunte care par descrise chiar de o femeie ce ar fi fost abuzată, autorităţile nu au primit nici o reclamaţie până în prezent. Conducerea Colegiului Medicilor spune că nimeni nu s-a plâns, iar şefa Autorităţii de Sănătate Publică Arad, Gabriela Ţârle, care are autoritatea de a soluţiona astfel de cazuri, spune că în acest moment nu există nici o plângere la adresa vreunui medic.
De asemenea, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Arad ne-a informat că nu a fost înregistrată vreo plângere pe numele doctorului arădean, astfel că nu se pot face cercetări.



-
"La mine nu s-a dat, că sunt bătrână"
Zilele trecute, reporterul BĂNĂŢEANULUI a discutat cu câţiva pacienţi care urmau să intre la medicul de familie Dan Ţărean. Unii dintre cei intervievaţi susţin că au auzit bârfe legate de doctor încă de anul trecut. "Eu am auzit că ar fi fost prins de o asistentă sau o angajată a lui, care ar fi plecat de aici. Nu ştiu cât este adevărat, dar nu cred că le-a violat pe acele femei, probabil că şi ele au vrut. E un medic bun, nu mă interesează viaţa lui amoroasă", spune Valentin C., un bărbat care vine de câţiva ani la cabinetul doctorului incriminat.
O doamnă afirmă şi ea că a auzit de poveste. "Oamenii mai discută pe aici. La mine nu s-a dat, că sunt bătrână, nu mai sunt frumoasă", spune o pacientă, care râde apoi cu poftă
"Cred că sunt bârfe, că nu am auzit să fie o anchetă, sau ceva. E adevărat, domnul doctor este foarte carismatic, apropiat de pacienţii lui. Nu ştiu dacă e adevărat ce se vorbeşte, dar am mai auzit şi eu pe aici, pe holuri", declară o altă pacientă.


-
DOCTOR ŞI SEXOLOG. Doctorul Dan Ţărean are un cabinet medical pe strada Episcopiei, acolo unde, conform unor prezentări care apar pe internet, oferă consultaţii în următoarele domenii: ecografie, laserterapie, EKG, ultrasunete, electroterapie, oscilometrie. În plus, pe unele site-uri specializate, numele medicului este legat de un program de prevenire şi tratare a disfuncţiilor de erecţie, program derulat la nivel naţional. Medicul arădean este recomandat pentru astfel de probleme inclusiv pe pagini de internet cu conţinut sexual.
printeazatrimite unui prieten
3 comentarii
0
10-05-2008, ora 00:00
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
asta e de grija politiei ce zici tu aici daca sti fapta spuneo fara frica nare ce sa ti se intample
0
06-06-2009, ora 00:31
mael_71
Nu este medic/terapeut
mael_71
As dori sa se sesizeze Colegiul Medicilor din Arad in legatura cu prestatia dnei dr. Radu Gabriela ca exista sesizari in legatura cu competenta d-sale in ce priveste medicina de recuperare si fizioterapie pe care o practica la centrul de zi ghiocelul din arad, fara drept de practica. Aceasta datorita faptului ca d-sa nu este medic de recuperare ci medic de medicina sportiva, care nu are absolut nimic in comun cu recuperarea neuromotorie a copiilor cu dizabilitati care frecventeaza centru sus mentionat. Cum poate fi tolerata o situatie de genul acesta cand se stie cate cazuri de malpraxis au aparut in ultima perioada si, mai ales, daca se intampla ceva, cine raspunde ?Parintii copiilor sau medicul care uzurpa o calitate; toate acestea se petrec pe fondul unei nemultumiri generale a medicilor absolventi actuali de facultati de profil care nu au posturi intrucat acestea sunt ocupate abuziv de cadre medicale care nu au nimic in comun cu specialitatea pe care o practica.
De asemenea nici la specialitatea pe care o practica, d-na dr. Radu nu respecta programul afisat la cabinetul de medicina sportiva din cadrul Policlinicii municipale si elibereaza scutiri de educatie fizica pe baza de spaga (a fost filmata cu camera ascunsa nu o data si dovezile pot fi puse la dispozitie, dar este de preferat o ancheta facuta de medici pentru credibilitate). Alo, d-na Olaru, se aude ? Oare nu intra in competenta Dvs verificarea prezentei la cabinet a medicilor apartinand de Spitalul Municipal ?
0
20-04-2010, ora 14:12
decalitate-com
Nu este medic/terapeut
decalitate-com
Parerea mea este ca articolul este facut in scopul de a denigra medicul datorita renumelui de care se bucura acesta. Este unul dintre cei mai renumiti din Arad si cel mai probabil atrage mai multi clienti decat concurenta. Va recomand acest medic tuturor ! Va doresc o zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici