ce parere aveti

31-07-2008
ioanac
Nu este medic/terapeut
ioanac
incerc sa prezint situatia pe scurt!(dar o sa fie foarte greu)!
a inceput acum 4 luni!prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului(fata mana picior), nu foarte intens dar suparator.fuga la neurolog.diagnostic:nevralgie cervico brahiala).dupa 2 sapt de tratament au inceput sa se estompeze aceste senzatii, dar am simtit ca nu mai am forta in mana si picior(usor diminuata, puteam sa fac totul dar persista senzatia).la neurolog inapoi. RMN cerebral cu substanta de contrast si rmn coloana vertebrala totala.nimic la cap 2 hernii de disc care conform doctorilor nu pun probleme).
În continuare probleme cu mainile(nu le coordonam foarte bine tot timpul si la fel se intampla si cu degetele)si aveam fasciculatii in toti muschii.Suspiciune scleroza amiotrofica(singur mi-am pus diagnosticul cu ajutoul net-ului fireste).fuga la doctor-electromiograma-buna, fara probleme !
dupa aceea au inceput dureri osoase si musculare care au persistat cca o luna.fuga la doctor.teste de sange -bune (vsh, fibrinogen, teste de coagulare, hemoleucograma, calcemie, fier, magneziu, transaminaze, etc).intre timp am slabit ceva kg(4-5kg).
Apoi au inceput problemele cu respiratia, in sensul ca nu pot sa-mi umplu plamanii cu aer(am aceasta senzatie si in prezent).alerg la radiologie -radiografie plamani-buna si asta zice doctorul.-facuta acum 2 luni aprox.
intermediar, doua vizite la orl-ist -dureri puternice -fata ureche pe partea dreapta -.Medicul gaseste o adenopatie submandibulara dreapta si zice suspiciune sinuzita maxilara-radiografie sinusuri -nu am nici asta desi mi s-a umflat fata si a ramas asa in zona pometelui drept.
bun, mai fac un set de analize pentru durerile musculare persistente si le repet pe cele uzuale( a treia oara in trei luni)care bun inteles au iesit ff bune.vsh a crescut de la 5 la 8 dar nu a sarit de 10 cat ear normal.
Ceea ce e misto ca dupa toate astea au inceput niste ameteli ( nu ma impleticesc sau altceva), si imi amorteste pielea gatului sau gatul cu totul ( doar in partea din fata si putin barbia) si simt ca se incalzeste si ma ustura dar in interior.fac control fibroscopic al laringelui si nu-i de acolo arsura pe care o simt fiindca asta este bine mersi.
In final, presupunand prin absud ca cineva citeste romanul pe care l-am scris, intrebarea mea este sa mai insist sau sau ma duc direct la psiholog?
am facut si un test cu bariu si zicedoctoraca nu e nimic acolo doar unreflux gastric care a fost confirmat si de orl-ist care a facut fi8broscopia.
acum ma gandesc sa ma duc la o echo de tiroida si de sistem ganglionar.
Nu a m scris post-ul degeaba la pshice pt ca trebuie sa precizez ca indiferent ce simptome am sau am avut banuielile mele sunt indreptate catre boli extrem de grave (in general cancer ) si cred ca am dezvoltat o obsesie, mai tot timpul ma gandesc la asta. pot fi simptomele mele cauzate de anxietate sau e ceva ocult si sa mai caut ?
merci!
nu studiez medicina dar am citit cateva tratate dar fara a avea pretentia ca ma pricep!
am 29 de ani si sunt barbat!
2 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cred ca ar trebui sa consulti un medic internist precum dna doctor Tiganisteanu Constanta, un medic absolut fabulos (nu vreau sa ai fac publicitate dar acesta este adevarul). Nr ei de tel este: 0751030553. Orice problema ai o va trata. AAAAAA si incearca sa cumperi cartea The Secret, te va ajuta mult, iti las un link de unde o poti achizitiona.
------------*

Multa sanatate!

(*modificat de administrator)
0
12-11-2008, ora 01:39
anielaminu
Identitate neconfirmată
anielaminu
E evidenta preocuparea ta in legatura cu sanatatea. In categoria tulburarilor fobice exista si fobia de boli. Cea mai frecventa este teama de cancer. Persoanele care se tem de boala devin foarte atente la orice modificare corporala care ar putea reprezenta un semnal bolii. In general in spatele acestei temeri se ascunde teama de moarte, dar de mute ori e vorba de teama de durereafizica, de a deveni infirm si neajutorat sau teama de diformitati fizice. O astfel de fobie se deosebeste de hipocondrie pentru ca se refera doar la o anumita boala specifica, cum ai specificat tu in cazul tau e vb de cancer, si nu l amai multe cum e cazul la hipocondriaci. Iti poate fi de mare ajutor sa cauti un psiholog bun cu care sa vb despre temerile tale. Poti scuti drumuri inutile. Vezi ce se ascunde in spatele nevoii tale de a explica orice simptom.Ai grija de tine!
Psih.Aniela MINU
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul