ce inseamna obturatie de canal gresita?

15-02-2014
daniela velicu
Nu este medic/terapeut
daniela velicu
In urma cu cateva zile un medic mi-a scos nervul la maseaua de minte. Dupa 2 zile am mers pentru a obtura canalele. Dupa aceea a inceput calvarul, au inceput dureri foarte mari, chiar insuportabile, nu cedau nici la nurofen pentru dureri, nici la algocalmin, nici la piafen, decat daca la luam pe toate odata. Dar acest coctail de medicamente oprea durearea pentru o perioada scurta de timp, respectiv 3 ore. Am facut radiografie dentara si, surpiza, maseaua de minte avea radacina aproape pe orizontala iar medicul a facut obturatia in gingie si nu pe canal. Am contactat medicul azi de dimineata, am mers la cabinet, mi-a facut anestezie si a lucrat din nou la ea, spunand ca va scoate pasta care este implantata in gingie, si ca nu este o problema grava, iar dupa anestezie durerile vor disparea. Odata cu disparitia amortelii de la anestezie aparea durearea care este iar insuportabila, si tot cu acel coctail de medicamente se diminueaza dar de aceasta data dureaza si mai putin minunea. Ce pot sa mai fac acum sa scap de aceasta problema, mai ales de aceste dureri.
3 comentarii
0
15-02-2014, ora 22:29
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Cel mai probabil extractia maselei de minte sau daca este "neaparat" sa fie pastrata, un tratament de canal la un medic ce stie ce face acolo.
0
19-02-2014, ora 20:37
daniela velicu
Nu este medic/terapeut
daniela velicu
Este posibil sa fac vreo infectie la gingie?, deoarece acum am la dintii de jos, fata, gingia rosu inchis, se desprinde usor de pe dinti, usor inflamata si usor dureroasa. Mentionez ca maseaua de minte cu probleme este tot in partea de jos.
0
25-02-2014, ora 13:54
dr.elena
Nu este medic/terapeut
dr.elena
Gingia o sa-si revina in timp, dar daca durerea la masea nu cedeaza cel mai indicat ar fi extractia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: