ce crema sa folosesc?

12-11-2008
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Am 26 ani si as vrea sa stiu ce crema de fata ar trebui sa folosesc pt varsta mea.Am un ten normal, usor cuperozic.Momentan folosesc o crema hidratanta de la clinians.Multumesc
4 comentarii
0
12-11-2008, ora 13:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:)

Martina, imi mai poti da si alte detalii? Cum ar fi: ce doresti sa faca acea crema pentru tenul tau? Vrei ca tenul sa fie mai fin, mai mat, sa nu fie tern, sa fie tonifiat, revigorat, revitalizat, fara riduri etc.?

Cauza pielii cuperozice este reprezentata de o fragilitate crescuta a capilarelor sanguine din tegument, ceea ce determina aparitia venectaziilor si a rosetii tegumentare. Cele mai frecvente cauze ale aparitiei dilatatiilor capilare tegumentare sunt reprezentate de : utilizarea apei fierbinti sau foarte reci la nivelul pielii, consumul de condimente, alimente fierbinti, alcool, fumat, expunere la soare, etc.
Ingrijire :
- evitarea factorilor favorizanti pentru fragilitatea capilara
- Utilizarea produselor cosmetice care tonifica peretele capilar, care au efect astringent sau care au in compozitia lor vitamina K (fitomenadiona)

Numai bine!
0
13-11-2008, ora 02:37
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Este necesar sa va orientati catre o crema ce contine Coenzima Q10
0
13-11-2008, ora 11:40
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Pt. NICK:
As vrea un ten sanatos, luminos si hidratat.Inca nu am folosit creme antirid si nu stiu daca e cazul sa incep de acum cu astfel de creme.Este adevarat ca folosesc apa foarte calda... produsele cosmetice care tonifica peretele capilar care sunt?Imi poti recomanda anumite marci?
Multumesc
0
13-11-2008, ora 13:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna Martina,

Nici nu ai nevoie de o crema antirid, cu atat mai mult daca nu ai o astfel de problema (dupa varsta de 30 de ani poti folosi o crema sau un gel pe baza de colagen precum acesta ------------*

Nu mai ai voie de acum incolo sa folosesti apa foarte calda, spala-te cu apa cum se spune popular "călâie", adica potrivita, undeva la 24 de grade ar fi perfect sau maxim maximorum 30!

Iti recomand urmatoarele:

a. Ruboril Correction SPF15 (o aplicatie dimineata pe tenul perfect curat) -----------*

b. Ruboril A.I. (o aplicatie seara pe tenul perfect curat) ----------*

Ambele sunt EXCLUSIV pentru normalizarea vasodilatatiei capilare, reducerea permeabilitatii, cresterea rezistentei capilare, calmarea epidermei etc... in concluzie, pentru a scapa de cuperoza usoara spre moderata.

Dupa ce iti aplici aceste creme dimineata si seara cum ti-am spus, la 30 de minute poti aplica o crema hidratanta (precum cea de mai jos) care va avea un efect foarte reconfortant, revitalizant, tonifiant si un efect de luminozitate asa cum iti doresti.

c. Ivatherm Crema Hidratanta Multiperformanta - ----------*

Le poti cumpara de unde doresti, eu ti-am dat aceste link-uri pentru ca am avut norocul atunci cand le-am cautat sa le gasesc pe acelasi site de unde le si poti comanda (le gasesti si in farmaci).

Acest tratament este foarte bun, dar trebuie tinut timp de minim 3 luni, in care nu ai VOIE sa te speli cu apa calda sau rece (dupa cum ti-am mai spus). In total te-ar costa undeva la maxim 150 RON, dar merita pentru ca este sigurul care te poate face bine. NU EXISTA o singura crema minune care sa le faca pe toata si sa fie si ieftina, decat daca este FACATORIE, cel putin nu in Romania.

Numai Bine!!!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Principii corecte în îngrijirea pielii
  •