ce boala este?

09-11-2005
scrubaalina
Nu este medic/terapeut
scrubaalina
Este vorba despre mama mea si as aprecia mult daca o sa primesc un raspuns la problema ei. Mama, are 51ani, este din Resita si de ~1 an de zile sufera de dureri foarte mari in regiunea inimii.A fost la diferiti medici de inima din oras chiar si la Clinica de cardiologie din Timisoara.A urmat tratamente, a facut testul de rezistenta la efort(aici a avut o crestere mare a tensiunii arteriale, dar nu a intrat inima in fibrilatie);am inteles ca EKG arata mici probleme la inima, dar medicii spun ca nu justifica durerea intensa. Durerile nu apar la efort, pot apare chiar la 7-8 zile de la efortul facut, sau durerea apare din senin, cu cresterea, sau nu, a tensiunii arteriale. Problema este ca nimic nu scade durerea, dar daca sta intinsa la orizontala durerea devine mai usoara.Nu mai stie ce medicamente sa ia.Va rog dati-mi un raspuns.
2 comentarii
0
24-11-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Oricum ar fi, problema pare de competenta medicului cardiolog. Daca mama dvs a fost la clinica de cardiologie si nu i s-a pus nici un diagnostic, noi nu putem sa ne dam cu parerea peste acei medici care i-au facut si un examen clinic si explorarile necesare.

Aceasta durere atipica pare o angina pectorala instabila, dar doar un cardiolog poate pune diagnosticul, si numai dupa un consult real.
Sfatul meu: mama dvs trebuie sa mearga din nou la cardiologie si sa explice simptomele, eventual in urma tratamentului. Este normal sa mergi la control dupa un consult initial, cu atat mai mult cu cat simptomele nu au disparut. Medicul trebuie sa stie evolutia in dinamica.

Multa sanatate mamei dvs.
0
27-11-2005, ora 00:00
scrubaalina
Nu este medic/terapeut
scrubaalina
Multumesc, mult, ptr.raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •