ce boala am?

29-08-2009
waffy
Nu este medic/terapeut
waffy
Uneori, dar nu constant pe parcursul unei zile, fac febra 37, 2 care tine o jumatae de ora apoi scade.Analizele efectuate toate-cele uzuale si mai putin uzuale-virus Epstain, HIV, factor reumatoid au iesit bune, radiografie pulmonara de trei ori -buna, cu exceptia proteinei C reactive-, si fibrinogen putin marit(403).Precizez ca aceasta temperatura vine cu un frison care parca curenteza putin pe maini-asta acum 4 ani -in prezent m-am obisnuit cu ea si nu prea mai simt frigul ca inainte.Acum 4 ani era vara si imi era frig.Acum probabil corpul s-a obisnuit cu aceasta stare subfebrila-
Inceput-acum 4 ani am racit, am facut 38, 5 si apoi am ramas cu aceasta stare subfebrila.-dar tot atunci am avut si o interventie dentara -3 implanturi care au stat initial 1 an pana sa fie montate definitiv.
Initial am plecat catre ginecologie -antibiotice-rezultat zero, apoi pmeumologie-la fel zero, in tot cazul au fost medici care mi-au dat tot felul de antibiotice dupa simptomatologie-fara ecfect-dupa care nu am mai luat nimic.
Constatare-scade dupa antiimflamatorii-transpir un pic si apoi scade-dar nu pot sa fac abuz de ele -asa ca nu le iau.
Cunosc faptul ca aceste doua analize putin marite-ar fi un sindrom inflamator -intrebarea este cum fac sa depistez ce si unde.?
Vreau sa tratez cauza si nu efectul.
Precizez ca in iarna trecuta 2008-2009 mi s-au inflamat ganglionii limfatici submandibulari -am facut tomo si acolo -structura omogena -fara probleme.
Am fost apoi la ORL-mergeti doamna acasa - beti si mancati-difernta este ca eu nu beau.???(chipurile era iarna si s-a exprimat in ideea ca toata lumea are iarna acesti ganglioni mai mariti???
Daca dvs ma puteti ajuta cu un sfat -ce analize ar trebui sa mai fac -m-as bucura mult.-catre ce ramura a medicinei ar trebui sa ma indrept si unde?
Din cate stiu si am citit - starea subfebrila poate indica si o tumoare pe langa alte boli imunologice.
Dar eu nu vin acum sa-mi dau cu parerea ci doresc un sfat competent.
Cu stima si multumiri.
4 comentarii
0
29-08-2009, ora 07:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Trebuie sa va duceti la un medic homepat cu expererienta, homeopatia este singura care va poate vindeca, chiar si fara sa se stie neaparat cauzele. Cu mare probabibiltate a ramas de la ultima racaeala un patogen activ in corp care cu care corpul se lupta constant, mai ales ca aevti ganglionii umflati. Febra este un proces natural de combatere a patogenilor si aceasta este cauza adevarata in cele mai multe cazuri. Va recomand sa nu mai combateti febra cu antiinflamatoare caci asa daunati mai mult.
Analizele la doctori cat si tratamentele cu medicamentenu o sa va aduca nici un rezultatat
Chiar cunosc remediul necesar dupa putinele spuse de dvoastra,
remediu care va fi gasit la fel de usor si de medicul homeopat si care va va vindeca.

Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (Clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti, Dr. Adrian Alecu in Tg. Mures.
In Bucuresti mai sunt multi homempati buni, din pacate nu-i stiu pe toti. Insa ii puteti suna pe acestia si intreba de o recomandare. Adresele le gasiti in internet si cartea aurie.

CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28
Bucuresti

Succes !
0
29-10-2009, ora 19:40
Lucie_sb
Nu este medic/terapeut
Lucie_sb
pt Waffy!

Nu sunt medic dar am citit f mult despre ganglioni inflamati si bolile care se manifesta cu asa ceva.
Trebuie sa va adresati unui specialist imunolog sau unui hematolog.
Nu intrati in panica, febra mica si chiar si inflamarea unor ganglioni pot sa nu insemne nimic, sa fie doar modul in care organismul dvs reactioneaza.
Va doresc multa sanatate si poate ne mai lasati vesti(neaparat bune!!!)
0
29-01-2010, ora 01:25
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
la mine totdeauna sub mandibula 2si 2 sferede 6cm diam-fiind f sanatoasa toata viata, pana acum 4 ani, cand, o afect cu durere, desfigurare-imbatranire accelerata(40ani intr-un an), tot dupa un antibiot(tavanic+aerosol), a facut sa-mi dispara acesti ganglioni, abia acum mi-au aparut iar(desi afect.nu mi-a trecut).Deci, la mine, erau indicatori de sanatate buna!
0
26-03-2010, ora 22:42
Elena_CRB
Nu este medic/terapeut
Elena_CRB
waffy
sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta, numai ca subfebrilitatea mea de 37, 2 e pe parcursul intregii zile aproape. Am fost la o gramada de medici si nu se stie ce am. Singurele modificari ale analizelor de sange sunt o usoara leucocitoza...max 8500 cu neutrofilie si limfopenie. Stiu ca am o amigdalita cronica hipertrofica cazeoasa, dar nimic mai mult. In rest ma mai dor articulatiile din cand in cand. Ultimul diagnostic este de sindrom poststreptococic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •