caut un tratament naturist pentru fibrom uterin | Forumul Medical ROmedic

caut un tratament naturist pentru fibrom uterin

03-03-2009
cristina bz
Nu este medic/terapeut
cristina bz
buna ziua. as dori sa cunosc un tratament naturist pentru fibromatoza uterina, daca stie cineva, daca l-a facut si a dat rezultate bune.am un fibrom uterin cam de marimea unui graphe-fruit care ma deranjeaza si nu as vrea sa ma operez (am 34 ani si mi s-a propus histerectomie totala).va rog mult, daca stiti ceva naturist eficient sau imi puteti impartasi din experienta dvs.mii de multumiri si astept.
15 comentarii
0
04-03-2009, ora 02:20
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Iti inteleg foarte bine refuzul operatiei de ablatie a uterului la varsta ta ( eu am avut un fibrom de dimensiuni mai mici decat al tau care a fost indepartat fara ablatia totala a uterului ). Nu sunt in masura decat sa-ti sugerez sa consulti si alti doi medici specialisti( de preferat dintr-un centru universitar).daca decizia de histerectomie totala este unanima atunci trebuie sa te supui acestei decizii !!

Este absurd sa speri ca vreun tratament naturist ar avea drept consecinta resorbtia tumorii !!!
0
06-03-2009, ora 14:44
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
alessia, in prima parte a mesajului tau sunt de acord cu tine si chiar sustin investigarea amanuntita si de specialitate in cadrul unei clinici particulare, in schimb nu pot sa-ti impartasesc gandurile si optiunile tale de a recomanda neincrederea in tratament naturist, exista tratament ajutator celui alopat si poate fii eficient in masura in care pacientul foloseste acest tratament.ANTIOXIDANTII.Am sa mai dau detalii asupra acestui subiect.Multa sanatate.
0
12-05-2009, ora 22:43
mmungiu
Nu este medic/terapeut
mmungiu
Buna!
Si eu am avut uter fibromatos, si acum sunt OK! Nu te opera! Fa o EMBOLIZARE! Aceasta se face numai la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde gasesti o echipa de medici NEMAIPOMENITA ce te face ca noua numaio intr-o zi de internare.
Multa Sanatate!
0
31-05-2009, ora 12:03
tavy71
Nu este medic/terapeut
tavy71
Cristina bz, daca nu ai facut nimic in acest sens, fibromul, pina acum, dat fiind faptul ca ai postat un mesaj in luna martie, ti-as sugera tratament naturist care a functionat la foarte multe persoane.Este vorba de d-na Ana, "mama Ana" cum o cunoaste lumea.locuieste in jud. Neamt, com. Borca, sat Sebasa, nr. tel.0233269600.Eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, am 3 formatiuni fibromatoase si nici nu ma gindesc sa ma operez.sunt cadru medical iar tratementul chirurgical vafi ultima optiune.pina nu incerc orice altceva, naturist, apoi vine embolizarea si abia apoi operatia.Mama mea la 41 de ani i s-a descoperit un fibrom cit un cap de fat la termen si nu a facut nimc in acest sens.Si ea ca si mine nu avea hemoragii, nu singera intre menstre, nu o deranja nimic, numai ca stia de existenta lui si atit.Dupa ce s-a instalat menopauza fibromul a disparut.are 62 de ani si este bine mersi.Asa ca sfatul meu este sa incerci caci tratamentul mamei Ana nu este deloc costisitor.eu voi ajunge la dumneaei in luna august ca sa imbin utilul cu placutul.este foarte departe de Oltenia si voi ajunge in concediu.daca vrei si alte pareri intra tot aici pe romedicla tratament naturist care a functionat si vei vedea comentarii despre tratamentul mamei Ana.In speranta ca te-am ajutat un pic si ti-am ridicat moralul, incearca!!
0
05-01-2010, ora 14:57
piisa
Nu este medic/terapeut
piisa
buna Tavy 71,
si eu am fibrom uterin cam de 4 cm; sunt din bucuresti si la mama Ana nu cred sa ajung curand ca sa nu zic "niciodata "si mi-e mai lesne sa teintreb pe tine ce tratament naturist ai facut.
am42 de ani si cred ca mai am pana la menopauza; oricum de operatie nici nu poate fi vorba deocamdata.
Daca vrei sa-mi raspunzi -* multumesc.



(*modificat de administrator)
0
11-03-2010, ora 01:37
doktoressa
Identitate neconfirmată
doktoressa
Doua sau trei serii de sedinte de acupunctura combinata cu un tratament fitoterapic bine condus, dau rezultate foarte bune.
Sanatate !
0
19-06-2010, ora 02:16
Carmen Wagner
Nu este medic/terapeut
Carmen Wagner
Buna si bine v-am gasit dragi "colege de suferinta"...Am fost depistata de foarte putin timp cu un fibrom de dimensiuni destul de mari.Va rog, impartasiti-mi sfaturi, ma refer la tratamente naturiste si daca puteti despre tratamentul mamei Ana in acesta situatie.Va multumesc mult si va doresc din inima sanatate si sa fiti ferite de toate bolile !.
Carmen
0
24-11-2010, ora 22:10
edelweiss_lov34u
Nu este medic/terapeut
edelweiss_lov34u
Am si eu un uter fibromatos.De 3 luni de zile mi s-a descoperit un fibrom care avea dimensiunea de 54mm.Am avut sangerari intre menstre si chiar menstruatia m-a tinut 8-10zile.Am luat Orgametril 3 luni de zile, mi s-a reglat menstra dar fibromul a crescut la 61mm.Mi s-a spus ca embolizare sau mioliza la dimensiunile astea nu au rezultat doar chirurgical.Am 43 de ani.Ce sa fac?
1
13-12-2010, ora 18:48
susureta
Nu este medic/terapeut
susureta
Ma bucur ca am reusit sa gasesc persoane cu aceeasi suferinta ca si a mea.Am 53 de ani si de cativa ani lupt cu un fibrom care mi-a schimbat viata in rau.Cum racesc cat de usor, am hemoragie sau scurgeri care pur si simplu nu se mai termina.Am citit acum despre mama Ana, sper sa o gasesc pentru tratament.dar pana in primavara nu cred ca am cum sa ajung acolo.Dar e bine sa stii ca exista speranta.
0
18-09-2013, ora 16:31
adinaj88
Nu este medic/terapeut
adinaj88
Un fibrom de 5-6 cm se poate emboliza fara probleme, se embolizeaza fibroame de pana la 10 cm, sau chiar mai mari. Ginecologii de obicei descurajeaza pacientele ce vor embolizare, pentru ca interventia este facuta de medicul radiolog interventionist, si astfel ei pierd pacientele. Incearca sa vorbesti cu dr Nechifor, este medicul cu cea mai mare experienta de la noi, face embolizari de peste 10 ani.

Succes!
0
22-08-2014, ora 22:12
nuc
Nu este medic/terapeut
nuc
multe doamne au probleme de genul acesta, deoarece pe parcursul anilor nu dau importanta la simtomelor care sunt. Pe langa menstre neregulate, mai pot aparea stari de agitatie, dureri de cap, partenerul nu e tot timpul disponibil, iar femeia se minte ca " nu-i trebuie". Va rog sa ma scuzati daca sunt prea directa. Intr-un sfarsit s-a ajuns la problema. Ce se poate face sau ce se poate incerca pana la operatie: comprese pe abdomen (in dreptul uterului) cu biter suedez (dupa reteta Maria Treben), dar inainte de a pune compresa pe piele, ungeti pielea cu crema de galbenele; ovule cu SUPER FORTE OVULIN sau supozitoare COLON SAN FEM. Compresele se tin in jur de 5 ore seara, supozitoarele se pun 15 zile pe luna, ovulele 20 de zile pe luna.Se foloseste supozitor sau ovul.Aveti incredere in DUMNEZEU.
0
26-09-2015, ora 20:04
signa
Nu este medic/terapeut
signa
Buna ziua, se poate face face tratament cu medicamentul ESMYA, care induce artificial menopauza, fiindca se stie ca la menopauza fibromul nu mai creste. Eu am facut tratament 3 luni de zile, la recomandarea medicului, iar fibromul a scazut. Nu este ieftin dar merita sa incercati. Cereti sfatul medicului specialist. Multa sanatate.
0
03-03-2019, ora 12:04
Ramona1891
Nu este medic/terapeut
Ramona1891
Buna Cristina bz, am si eu aceeasi problema ca si tine, uter fibromatos mare, ce tratament ai facut si daca ai scapat de el fara operatie?
0
13-03-2019, ora 12:54
Simona.Ana
Nu este medic/terapeut
Simona.Ana
Buna, unguent cu toporas este foarte bune pentru fimbrom!Am avut un fibrom de 4cm, am facut o rezectoscopie a indepartat 2cm, si am folosit unguent cu toporas si intr o luna mi-a disparut definitiv.
0
13-03-2019, ora 23:56
Ramona1891
Nu este medic/terapeut
Ramona1891
Buna Simona.Ana.Unde se gaseste acest unguent si cum se foloseste, de cate ori pe zi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Uter fibromatos - explicaÈ›ii pe înÈ›elesul tuturor
  • SubstanÈ›e chimice regăsite în produse comune de consum pot creÈ™te riscul de fibrom uterin
  • Un compus din ceaiul verde a avut rezultate promițătoare în tratarea fibroamelor uterine
  • Femeile care stau pe scaun 6 ore zilnic au un risc dublu de fibrom uterin
  •