cat poate sa intarzie?

29-10-2009
oanaluciana
Nu este medic/terapeut
oanaluciana
buna seara!poate o sa pun o intrebare ciudata si chiar imi este rusine dar nu stiu de ce am intrat in panica.de un an de zile iau anticonceptionale jeanine.nu am avut nici o problema cu ele.de obicei ciclul imi venea joia, adica cum ar fi trebuit azi.am avut dureri de sani asa cum aveam si inainte de a-mi venea ciclul si dureri de ovare chiar si ieri si m-am simtit si balonata asa cum ma simteam mai mereu cand trebuia sa-mi vina ciclul.azi de dim am avut o foarte mica secretie rosietica, apoi nu am mai avut, am introdus in vagin un tampon ob si dupa ce l-am scos era pe el o secretie putin maronie, si acum inca ma simt ca si acum ar veni ciclul dar imi este frica sa nu fiu cumva insarcinata, este posibil sa nu-si faca pastilele efectul?mentionez ca le-am luat corect nu am uitat nici una si nici nu am luat nici un alt medicament toata luna.va rog mult spuneti-mi daa trebuie sa-mi fa griji.va multumesc
1 comentarii
0
30-10-2009, ora 12:04
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
buna. din experienta mea cu ac pot sa ti spun ca esti 99% protejata si ca nu este vb de o sarcina. secretia respectiva maronie-rosiatica probabil este de fapt menstruatia, fiind mai redusa in prima zi. si mie mi se intampla cateodata. ac de obicei reduc mult cantitatea si durata menstruatiei si nu neaparat de la inceput.eu zic sa stai linistita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul