Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?

14-05-2006, ora 00:00
Autor: ruxandra
stiu multe persoane care folosesc pelicule contraceptive si sunt foarte eficiente.eu am 18ani si am o relatie de 2ani cu un baiat.de un an si jumatate folosim prezervativul si eu as vrea sa incep sa folosesc aceste pelicule,dar nu am gasit prea multe informatii despre folosirea si eficienta lor.tot ce stiu este ce am auzit de la persoanele care le folosesc,dar as avea nevoie de o parere avizata.
eu si prietenul meu avem toate analizele bune,asa ca riscul transmiterii unei bolii este aproape nul,tinand cont de faptul ca nici unul din noi nu intretine relatii sexuale in afara relatiei.
va multumesc
2 comentarii
15-05-2006, ora 00:00
Autor: Dr.Evelyn
eficienta foitelor contraceptive este aproximativ 65% deci mult mai scazuta decit a prezervativului. De ce nu te gindesti, mai bine, la contraceptive orale?
26-07-2008, ora 00:00
Autor: Ottilia69
eu folosesc numai pelicula contraceptiva mai bine de 13 ani, si pot spune ca din punctul meu de vedere sunt eficiente, daca folosesti cum trebuie. ceea ce stiu eu despre cum se folosesc, stiu de la farmacista de la care am cumparat prima data, dupa aceea mereu am tinut cont de instructiunile date de ea. dupa ce introduci bine filmul facut gilma, asteapta cca. 20-30 minute sa se aseze, numai dupa aceea incepeti actul sexual. In cazul meu, nu am avut probleme si am 39 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK