castrare chimica

31-01-2009
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
am aproape 22.
sunt f timid, de fapt e posibil sa am fobie sociala [desi in anumite conditii ma simt confortabil si nu am probleme in a relationa cu ceilalti]. nu am avut nici o relatie cu o fata; cand spun nici o relatie = 0 barat.
in ultimii 2 ani in special m-am uitat mult la pornografie, insa cred si sper ca nu ma voi mai uita de aici inainte, decat in limite normale, nu excesiv ca pana acum.
sunt aproape convins ca orice fata m-ar considera ciudat (in eventualitatea in care am petrece ceva timp) cand i-as spune ca n-am avut nici un fel de contact cu o fata pana acum, avand in vedere ca unii tineri de 14 ani isi pun probleme ca inca sunt virgini:D
sincer, n-as vrea sa traiesc un asemenea moment. n-am dat in cap, nu fur, nu jignesc sunt un om bun asa ca nu vad de ce-as risca sa mi se zica asta. m-ar rani f mult o astfel de intamplare.
mi s-a mai spus pe alte forumuri, in special pe unul din strainatate ca sunt o "pussy", ca nu sunt un barbat si realizez ca aveau dreptate cei care ma numeau asa. in ultima vreme din cauza problemei, am devenit f irascibil.
e adevarat ca ma plang (ca o femeie:D), dar eu unul cu creierul meu pun toata aceasta situatie si pe seama ghinionului. cred in conjuncturi, etc.
imi dau seama ca femeile asteapta de la un barbat forta, chiar duritate ori eu unul ma simt f neputincios de f multe ori... nu pot si nu pot sa vad o rezolvare a acestei probleme.
imi dau seama ca dragostea e mai mult o obsesie si probabil ca faptul ca am asociat mereu sexul cu dragostea m-a adus aici. oamenii fac sex la greu si vorbesc despre dragoste mai mult ca sa dea bine in poza.
navigand pe internet am aflat despre castrarea chimica si m-am gandit ca m-ar putea ajuta sa nu mai am fantezii erotice si sa ma pot concentra mult mai bine asupra vietii mele in genere.
avand in vedere ca de moarte nu-mi mai e asa frica as incerca... m-am saturat de starea asta. sunt constient ca daca nu faci sex de la 15-16, nu ai experienta si nu mai poti fi prea apreciat de catre femei.
asa ca mai bine sa nu mai am fantezii deloc. daca ma intreaba careva ce-i cu mine, dau o duma, ca am doar un testicol sau cin' stie ce boala si de-asta nu am relatii cu femei si gata. stie cineva ceva despre subiect?
23 comentarii
0
31-01-2009, ora 19:57
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
cum sa te castrezi, glumesti.
Nu esti prea mare de ani pentru a-ti incepe viata sexuala, ce, 22 de ani ti se pare asa mult?
fii serios ca nu esti ciudat deloc.
Incearca sa nu mai fii obsedat de problema asta, daca nu ii dai atenite e mai bine, totul va veni firesc.
Numai bine!
0
31-01-2009, ora 20:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut!

Cine spune ca esti "o pussy" este un OLIGOFREN...nici sa nu te gandesti la castrare chimica...testosteronul este un hormon care te ajuta sa traiesti, iti ajuta anabolismul, functiile psihoafective etc.
In ziua de azi cei care sunt preocupati de faptul ca inca sunt virgini la 14 ani, nu ai vrea sa stii ce au in cap...multimea vida, nu zero barat...
Nu toate femeile asteapta barbati gen Hercule, Arnold si alti astfel de macho...daca esti foarte musculos sau dur nu prea mai esti atat de tandru sau cizelat cum ar trebui sa fie un gentleman (Bărbat cu comportări alese, ireproşabile, cu caracter distins. [Pr.: géntlmen] )...
Bea 2 cani de ceai de sunatoare pe zi pentru ati mai regla activitatea psihoafectiva, ca tot spuneai ca este posibil sa suferi de fobie sociala, dar mai gandi asa...ti-a vb un tanar care a implinit astazi 22 de ani, deci...
Stai linistit si nu te mai gandi la ce spun ceilalti baieti/barbati dsp. tine, habar n-au cum sa se comporte si sa gandeasca mai abstract.

Salut si numai bine :)))
Weekend superb!
0
31-01-2009, ora 22:55
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
la multi ani, si nu orice fel de ani
0
01-02-2009, ora 15:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Multumesc mult, la multi ani si tie si mult succes in viata si nu numai!
Salut:)
0
01-02-2009, ora 16:45
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Imi cer scuze ca intru si eu in discutie asa.dar nu pot sa tac.Incearca sa nu te mai gandesti la tine asa obsesiv si daca te gandesti la persoanele mai in varsta tu crezi ca chiar toti aveau posibilitatea sa faca sex inainte de casatorie?si se casatoreau la 23-24 ani sau chiar mai tarziu.Sa nu intelegi ca iti spun asta ca ma consider vreo baba sau am idei invechite dar eu am facut sex sau dragoste la 22 ani prima data, sotul meu mai facuse dar nu era asa cu experienta sa zic si a fost ok.Iti mai spun ca desi ne doream amandoi cand ajungeam in pat parca eram doi prosti ne era si rusine sa comunicam mie daca nu-mi placea imi era rusine sa spun iar el tot asa nu intreba.Eu te sfatuiesc sa nu mai gandesti asa despre tine si sa ai mai multa incredere.Succes si sa mai auzim de tine.

P.S. La multi ani pentru Nick, desi e cu intarziere.
0
01-02-2009, ora 17:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mary iti multumesc ca l-ai incurajat si iti multumesc de asemenea pt urare...la multi ani si tie si Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ce iti doresti.
Ai pefecta dreptate n tot ceea ce ai spus...nu esti nici o baba, esti o femeie cu principii si cultura, punct.
Cine iti spune contrariul, este paralel cu scoala vietii sau principiile psihologiei!

Numai Bine amandurora!
0
01-02-2009, ora 20:12
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
de azi noapte incoace mi-am mai revenit, in sensul ca undeva in adancul meu parca vad o posibilitate de a ma ridica.
analizandu-ma, mi-am dat seama ca m-am "uratit" ca un fel de reactie la rautate unora pe care am avut nesansa sa-i intalnesc de-a lungul vietii.
lipsa de educatie, nici stiu cum sa-i spun, spirituala a majoritatii ne afecteaza f mult pe cei care suntem timizi.f putini din cei care nu sunt timizi au sensibilitatea sa ne inteleaga si sa ne aprecieze. dar ce sa ma plang eu, cand sunt atatia oameni bolnavi grav care sunt tratati cu o rautate feroce de parca ar fi niste criminali, de multe ori chiar de catre cei care ar trebui sa ingrijeasca.
ideea e ca te macina rautatea celor care te iau inainte pentru ca esti mai timid, care fac remarci nepotrivite, te fac sa-i urasti literalmente. si mai grav e ca incepi sa preiei din actiunile lor din cauza amaraciunii care ti-o provoaca.
asta e, trebuie sa strang din dinti, sa-mi scutur capul, chiar daca de multe ori e doar negru in jurulmeu. uneori ma gandesc ca poate am fost un nenorocit in alta viata si acum platesc:D
mult'am pentru incurajari and I wish you all the best^:)^
0
10-02-2009, ora 00:26
Diana21
Nu este medic/terapeut
Diana21
buna la toata lumea.un baiat virgin la 22 de ani..mare valoare sa stii...iar daca esti si sufletist..poate iti vei gasi o fata tot la fel de cuminte si o sa invatati impreuna ce e de facut in pat..stai linistit esti perfect normal..linisteste-te..fa-ti curaj si incearca sa socializezi..incepe pe mess de ex si continua in realitate...mult succes..va pupa dya..Ps::la multi ani nick...acum m-am trezit si eu :)aveti grija de voi
0
14-03-2009, ora 00:16
trajan
Nu este medic/terapeut
trajan
Off uite ce se poate intampla.sub nici o forma sa nu te descurajezi, si eu m-am gandit de multe ori la diverse metode de autocontrol si crede-ma am reusit prin morala cred; Ai 22 de ani? eu am 30 si inca i-mi mai caut perechea.sau prima intalnire ca sa zic asa cu "rost".Fantasme? oh! am avut o groaza si inca mai am...tendinte de a ma apropia o groaza.ce ma demotiveaza este lipsa de implicare afectiva de care, din cauza educatiei probabil, cele mai multe fete dau dovada.Nu sunt genul sa spal cu cineva pe jos dar nici eu sa fiu carpa n-as putea.iar genul de relatie "frauduloasa" care dupa cum am vazut astazi este mai la moda ma depaseste.Iubirea romantica, sincera;respectul, dragostea, seriozitatea.sunt numai cateva din toate cele pierdute pe care eu inca le mai caut la o eventuala partenera.Desi am inceput sa-mi fac griji din cauza singuratatii, am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca s-ar putea sa raman singur.Cineva mi-a sugerat sa-mi "platesc" o femeie.ha-ha-ha n-am luat-o in serios insa s-ar putea totusi candva sa revin asupra acestei idei;
Nu am stat inchis si nici necomunicativ nu am fost, serviciul m-a dus peste ocean unde am avut acces la diverse cercuri de oameni decenti si mult mai normali decat ce vedem acum in tara.acum acasa nu stiu unde sa socializez fara a risca sa devin un badaran mediocru.
Asa ca, fara a mai continua povestea, am incercat sa-ti arat ca nu esti singur si ca inca ai timp.Nu stiu de mine ce se mai poate spune insa pana la 30 ai o groaza de sanse sa-ti "pierzi virginitatea" daca si atunci esti in aceeasi situatie (cand eu sper sa-mi fi gasit sansa de a avea o partenera alaturi de care sa am o familie fericita), te astept sa te cinstesc.
0
16-03-2009, ora 10:39
pelu
Nu este medic/terapeut
pelu
salut! mi/au placut discutiile de pe acest forum, si curajul pe care il dati acestui tanar de numai 22 de ani! vorba cantecului: ca la 20 de ani... fără griji si fara bani! Si eu as vrea sa ma alatur si sa-i spun ca el nu e timid, e doar reflexiv, un cautator. Ca ce fac unii care par experimentati sunt de multe ori laude, badaranii si altele. Esti norocos si daca vei intalni o fata pe care sa o iubesti mult de tot nu vei mai avea ganduri negre... trebuie sa cauti acea fata, insa, si daca chiar poti ramane virgin pana dupa casatorie vei fi si mai fericit!

cu bine!
0
16-03-2009, ora 13:56
david_cdd
Nu este medic/terapeut
david_cdd
dupa ce ai sa ai o femeie si o sa o satisfaci o sati recapeti increderea in tine nu o sa mai fi timid, te asigur !
ar fi bine sa incepi sa experimentezi, o laba, o curva, un barbat (lol, glumesc), dar sa o faci responsabil. prietena mea pleaca din buc pentru 2 zile inainte mia dar cat am vrut iar seara incep sa visez ca faceam sex cu niste colege ! zimi de ce ? chiar nu are nici un fel de legatura cu partea fizica. sfatul meu este sati amani chestia cu castrarea pana cand o sa ai o iubita ! in acest stadiu ce spui tu mi se par aberatii...
0
02-04-2009, ora 12:21
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
pentru nypd_darr dragule iti las yahoo id meu lupan2maria si acceseazama sa mai vb eu una cred ca esti o comoara pt toate femeile si sincer daca mai urmaresti si filme xxl practic ai experienta chiar daca nu ai abvut nici o femeie in pat e destul sa o ai si pe urma iti pui in aplicare ceea ce ai urmarit cum spuneam in acele filme pt multi si alea sunt importante si au caracter educativ asa ca ar trebui sa incerci cum spunea si david_cdd cu o tipa oricare totusi astept sa intri pe id meu si sa mai vb deschis unele chestii
0
09-04-2009, ora 01:34
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
mai bine ma tineam de chimie si as fi ajuns sa gasesc eu combinatia potrivita... hmmm...din toata treaba e si un lucru bun... sigur n-am sa am copii...
oare a cata mia oara ma intreb de ce ? de ce? de ce? mai bine as fi fost copil de bosketari, m-as fi sinucis fara regrete...
de ce toate la mine? si timid si cu aia mica? de ce pt fiecare nimic sa trebuiasca sa alerg mereu? tot timpul pt mine inca o bariera, inexistenta in cazul celorlalti; de ce nu sunt si eu mediocru ca ei si la fel d norocos?
sper sa ma prinda vreun cutremur sau sa ma impuste careva.
multumesc pt vbele frumoase. nu le merit. sunt un nebun si cred c-ar fi mai bine sa crap. altfel nu intrevad cum as putea sa-mi gasesc linistea
0
10-04-2009, ora 18:02
teea
Nu este medic/terapeut
teea
sincer eu cred ca esti doar frustrat.
sa te impusti?sa crapi?sa te castrezi?de ce?pentru ce?pentru ca tu consideri ca daca nu ti-ai inceput viata sexuala la 14-16 ani nu e ok? de unde stii?avand in vedere ca nu ai incercat.cine stie?poate esti grozav la pat si tu habar nu ai.eu zic sa-ti scoti prostiile astea din cap si sa iesi un pic in lume.nu e nimic perfect, lumea nu e asa cum ne-am dori.incearca sa iti gasesti niste prieteni, hang out..esti la varsta la care ar trebui sa te bucuri de viata nu sa-ti "ridici" probleme existentiale.pentru astfel de "subiecte" ai timp mai tarziu.
eu zic sa ridici fruntea sus si sa-ti traiesti viata.22 de ani nu e o varsta la care sa te omori pt ca nu ti-ai inceput viata sexuala.fii serios
din punctul meu de vedere, pentru o femeie conteaza mult ca cel cu care este sa o inteleaga, sa o iubeasca, sa o aprecieze, sa o admire etc..degeaba ai tu un penis de 25 de cm daca pe mine nu poti sa ma faci sa ma simt ok langa tine.numa cu un organ ok si experienta nu rezolvi nimic.fiecare femeie e diferita de cealalta, nu toate se excita la fel. uneia ii place sa fie mangaiata pe sani sa zicem si alteia pe fund.astea le descoperi in timp.cand ajungi in pat cu o tipa, aceasta nu vine cu "instructiuni de folosire": fa aia si aialata.astea le descoperi in timp, fii sigur ca o sa te ajute si ea(ca n-o sa-i convina sa ramana nesatifacuta).trebuie doar sa fii open minded si atent la "semnalele" ei.
in rest, SUCCES ! si scoate-ti prostiile dn cap !
0
11-04-2009, ora 01:20
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
exact, sunt un frustrat si mai bine nu ma nasteam. dar daca nenorocirea s-a produs mai bine sa mor fulgerator si repede.
de ce? pentru ca nu pot sa fiu ca plebea. mereu gandesc eu... altfel. de ce nu-s si eu simplu si prost ca mai toti?
am incercat sa-mi gasesc prieteni. dar tot timpul e ceva ce ma desparte, pentru ca sunt prea cu bun simt, pentru ca as vrea sa fie totul perfect, pt ca n-am bani sau mai stiu eu ce..
dracu sa ma ia, mai bine sa crap, ca nu ma incadrez in standarde.
hai cu cutremuru mai repede:)))
0
11-04-2009, ora 10:17
teea
Nu este medic/terapeut
teea
ok.stii ce?pana la urma toti suntem frustrati.si eu vreau mult mai multe de la viata si vreau ca cei din jurul meu sa ma inteleaga.vreau sa fiu linistita, sa nu trebuiasca sa ma agit zilnic pentru diverse "rahaturi" numai pentru ca asa au hotarat cei din jurul meu, vreau sa nu ma gandesc la fiecare sfarsit de luna "oare am destui bani sa-mi platesc ratele, sa pun motorina, sa platesc intretinerea, sa platesc curentul, net-ul etc".vreau sa-mi pot permite ca atunci cand merg la cumparaturi pentru un cadou pe care i-l iau unei persoane dragi sa nu-mi spun "...ah..3 mil...e cam mult!".vreau multe...dar cu timpul am invatat ca asa e viata, o iau ca atare, o iau ca pe o provocare sa-mi depasesc limitele.nu toti suntem simpli si prosti, unii dintre noi au avut "curajul" sa se "adapteze".tu si cu mine nu o sa schimbam o lume intreaga, oricat de mult ne-am dori(cel putin eu una, sigur nu).traiesti intr-o comunitate, traiesti dupa niste reguli, scrise sau nu.da, oamenii sunt prosti, da, sunt ingusti la minte, nu vad mai departe de problemele zilnice...dar fac lucrul acesta pentru ca problemele zilnice le-au acaparat intreaga existenta...nu mai avem timp pentru noi, sa ne uitam la noi insine si sa ne gandim" nu asta imi doream sa ajung", calcam in picioare o multime de principii, dar o facem pentru ca asa am ales sa traim, pentru ca inaintasii nostri, ca si noi, nu au vazut "mai departe" de lumea asta.
sa te incadrezi in standarde?hm...think twice!!! nu e nevoie.standardele ti le stabilesti singur?cat de departe esti in stare sa mergi ca sa obtii un lucru sau altul, cat esti dispus sa sacrifici pentru un lucru, cate principii calci pentru un altul?nu e vorba de standarde, e vorba de constiinta, de sine, de cat de pregatit esti sa-ti calci principiile in picioare pentru ceva anume.dea ceea, oamenii cu principii nu o sa ajunga nicioadata foarte departe..traim intr-o jungla, lumea nu e nici cum ai vrea tu nici cum as vrea eu..(si poate viziunile noastre nu sunt foarte diferite)...invata sa faci "sacrificii" pe care le poti accepta, DAR asigura-te ca esti in stare sa te uti in oglinda dup-aia si sa spui "da...am facut lucrul acela-poate nu chiar ok dpmeudv, dar am obtinut x lucru, I CAN LIVE WITH THAT"
0
11-04-2009, ora 10:42
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
nypd_darr, credeam ca ai inteles ceva dar vad ca nu vrei sa intelegi.Tu chiar cezi ca toata lumea este asa cum si-ar dori?Viata este frumoasa si merita traita, vorba ceea" sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, pentru ca alta viata nu mai este cunoscuta".In viata toti avem incercari, necazuri, caderi. dar trebuie sa stii cand sa te ridici si sa ai vointa iar la tine se pare ca nu ai vointa, nu vrei sa te simti bine si sa nu mai fii un frustrat. Sunt multe chestii pe care tu singur trebuie sa le accepti asa cum sunt si sa te gandesti ca asa trebuie sa fie.Mai scriai ceva de genul: timid si cu aia mica-- ori tu crezi ca este un standard in lungeme si grosime?Toti barbati o are de 22-25 cm ?Mare dreptate are teea!!!!Baiatule adunate si gandeste pozitiv, restul vine de la sine.
0
11-04-2009, ora 11:45
teea
Nu este medic/terapeut
teea
pana la urma ideea e ca facem alegeri in viata.le faci la tot pasul, fie ca esti constient de ele fie ca nu.PROBLEMA la tine e ca ai ales deja, din punctul meu de vedere ai ales gresit.ai ales sa te resemnezi, sa-ti doresti sa se termine totul pentru ca "totul" nu este asa cum vrei tu.un pic cam egoist, nu ti se pare?
vrei o lume perfecta...grow up!!! n-o s-o ai!!!!
ca alegi sa incerci sa schimbi ceva in jurul tau prin felul tau de a fi(asta insemnand sa interactionezi cu oamenii si sa-ti sustii parerea cu privire la diferite subiecte) sau ca alegi sa te resemnezi si sa renunti la tot(cum ai facut tu) este treaba ta..dar crede-ma ca a doua varianta nu da prea multa dovada de inteligenta(si tu sustii "de ce nu-s si eu simplu si prost ca mai toti?").
nu te mai da "de ceasul mortii"..nu esti nici primul si nici ultimul care este frustrat.toti avem frustrari...mai mari sau mai mici..invatam sa traim cu ele, invatam sa luptam ca sa le facem sa "dispara".scapi de una si treci la urmatoarea..crede-ma...asa o sa fie mereu..nu o sa ai niciodata totul.
ideea e sa inveti din experientele vietii, sa "evoluezi".nu cred in reincarnare, dar cred in evolutie spirituala.tot ceea ce ti se intampla ti se intampla cu un scop, ai nevoie de respectivele lucruri ca sa "intelegi" o anumita chestie.tu ce faci?depui armele si spui "gata! nu ma mai joc! nu-mi convine, nu sunt in avantaj, toti cei din jurul meu sunt niste prosti".nu o sa fii niciodata in avantaj atata timp cat nu vezi mai "departe" de lucrurile marunte. gandeste-te ca ai tai (parinti si rude) si-au pus sperante in tine, te-au crescut cum au crezut ei ca este mai bine, au investit probabil destul de mult(material si/sau spiritual), iar tu ce faci?renunti la primul obstacol?ca nu ai facut sex de la 16 ani si ca nu te pricepi?dumnezeule mare!!! unii oameni nu au ce sa manance si nu au unde sa stea, iar tu iti faci astfel de probleme.ca ai fost crescut sa vrei mai mult?sa ti se "cuvina" mai mult?ca esti destept?si ce??? si eu vreau mai mult, si eu ma consider o persoana destul de desteapta, DAR diferenta intre noi 2 este ca eu am invatat ca nu primesti nimic gratis si ca resemnarea nu este o solutie.lupt si am luptat pentru tot ceea ce am obtinut.da..este adevarat, a trebuit sa calc unele principii, nu sunt perfecta, nu pot si pana la urma nici nu cred ca vreau!
ai mei s-au despartit cand aveam 7 ani, am ramas cu mama, care s-a chinuit cum a stiut ea mai bine ca sa ne ofere mie si fratelui meu tot ce aveam nevoie.uneori a reusit, alteori nu.poate nu am avut o copilarie perfecta, sigur nu am avut, dar a fost frumoasa asa cum a fost.in schimb, m-am maturizat.am invatat sa muncesc pentru orice lucru, am invatat ca depunand armele pentru ca nu-mi place "jocul" nu este o solutie.nu o sa reusesti nimic in viata fugind din fata provocarilor.crezi in ceva?vrei ceva?STAND YOUR GROUND, chiar daca sansele sunt minime.macar stii ca ai incercat, ca ai dat ce ai avut tu mai bun.
0
11-04-2009, ora 11:52
teea
Nu este medic/terapeut
teea
P.S. am scris cam mult, dar macar mi-am spus parerea.
daca ai timp iti recomand un film "what dreams may come". te rog uita-te la el daca ai chef si dupa ce-l vezi mai discutam pe tema "depunerii armelor".
o zi faina va doresc tuturor.si va rog sa ma scuzati daca v-am plictisit.
Teea
0
11-04-2009, ora 23:12
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
what I can say... am sa incerc... sa stau mai mult pe teren chiar daca ceilalti nu joaca fair si se mai si mandresc cu asta si zambesc tamp.
tocmai aia e problema ca multi primesc gratis si n-au omenia sa-i inteleaga pe cei care n-au primit gratis...
vad mai departe de lucrurile marunte, chiar prea mult; ma doare cand vad cat e de greu sa fii OM.
sarumana, teaa, good luck

p.s. povestea cu lungimea, grosimea e o problema reala. dati un search pe google sa vedeti cam cati oameni sunt afectati... e usor de vbit cand nu esti afectat direct...
0
13-04-2009, ora 17:15
teea
Nu este medic/terapeut
teea
viata nu e fair, doar nu te astepti ca "actorii" ei sa fie.daca oamenii se mai si mandresc cu lucrurile astea o fac din propria prostie.nu spune nimeni ca trebuie sa fi ca ei, e foarte bine ca nu esti.
problema cu lucrurile gratis este ca asa cum le primesti asa le si pierzi.nu-ti dori sa primesti "mura-n gura" n lucruri, probabil la un moment dat le vei avea, dar nu stiu cat te vei bucura de ele.parerea mea e ca un lucru muncit, pentru care ai pus suflet valoreaza mai mult decat unul mai "sclipitor" primit mocca.
si da, sunt de aceeasi parere cu tine, e greu sa fi om, e al naibii de dificil, dar stii ce?nu e imposibil, aproape nimic nu e imposibil.
eu zic sa iti pastrezi principiile, sa-ti scoti din cap prostiile(referitoare la moarte si alte minuni de genul) si sa mergi mai departe cu fruntea sus asa cum consideri tu ca e mai bine.eu sunt convinsa ca intr-o zi o sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si care sa fie alaturi de tine.
sincer, tot respectul pentru felul cum gandesti(excluzand gandurile sumbre referitoare la moarte), vezi...asta e diferenta intre tine si majoritatea baietilor de 22 de ani..tu gandesti, tu ai conceptii, tu ai teluri, tu vrei mai mult decat ti se ofera.nu esti cu nimic mai prejos, esti tu o treapta mai sus.invata sa te folosesti de pozitia ta.
o seara faina iti doresc.si daca vrei sa mai vb lasa-mi un id de mess
0
14-04-2009, ora 17:09
GA
Nu este medic/terapeut
GA
Nu trebuie sa-ti fie teama sau rusine de faptul ca la 22 de ani esti virgin. Eu am 24 de ani si prietenul meu are 23 mai o luna face 24 si de cateva saptamani si-a inceput viata sexuala cu mine. A fost virgin ca si tine, apreciez mult lucrul acesta si pe de o parte ma doare ca nu am fost eu virgina ca si el. A fost foarte timid la inceput si inca mai este dar il iubesc foarte mult si tin enorm la el si poate ca datorita acestui lucru ia fost mai usor sa treaca peste rusine.Nu-ti pierde speranta si nu apela la lucruri pe care mai tarziu le vei regreta ci asteapta momentul potrivit si pers.potrivita care cu siguranta vor aparea cand te astepti tu mai putin!!!Eu am fost virgina pana la 22 de ani si am fost mandra de mine ca nu m-am luat dupa moda de turma care e in lumea asta ca la varsta de 14 ani sa ma culc cu unii si altii.Asteapta si nu vei regreta!Mult succes!
0
14-09-2012, ora 22:02
Gingiuta
Nu este medic/terapeut
Gingiuta
nu iti fa probleme.Esti prea dur cu tine.Eu nu sunt tocmai timida, cu toate astea nu pot sa ma integrez usor intr-un grup.Sunt diferita de celalti, sunt corecta, am o puternica inclinatie catre arta si "frumos" in general.Am capacitati speciale :de a intelege, de a asculta, de a medita, nu sunt influentabila, sunt responsabila, visatoare, dar in acelasi timp realista etc...cu alte cuvinte gandesc si actionez diferit si independent de ceilalti.Sunt complexa, de aceea nu oricine ma poate intelege. Am un cerc de prieteni restrans, dar bine ales, cu care petrec putin timp pentru ca imi place sa petrec timpul de cele mai multe ori cu mine insami.
Recunosc ca nu mi-a fost usor sa ma impac cu mine, am avut depresii, angoase, ganduri sinucigase pt ca nu reuseam sa ma adaptez uneori, sa fiu acceptata si inteleasa, asta pana cand mi-am dat seama ca EU trebuie sa ma accept asa cum sunt DIFERITA de restul, de mediocritate..
Nu fi prea aspru cu tine.Castrarea chimica e pentru violatori si pedofili.Impaca-te cu tine, accepta-te asa cum esti special, diferit...cum vrei tu sa ii spui, pentru ca daca nu o faci tu, nimeni nu o va face in locul tau.
( Iti spune asta o fata de 19 ani care a fost violata la 16 ani al carei agresor este in libertate si ii rade in fata de cate ori are ocazia.Fata asta care merge inainte in ciuda tuturor).(Altele daca erau in locul meu s-ar fi sinucis de mult timp.)
iti doresc mult succes in tot ce vrei sa faci.
Te imbratisez!
Cu drag, Amalia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frică, timiditate sau... fobie socială?
  •