casa dr house... sunt normale valorile?

06-04-2009
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
multumiri multe pt raspunsul dat de dvs, dar revin cu inca o intrebare.prietena mea a facut si ea triplul test la 18 saptamini si o zi la acelasi laborator ca si mine si au iesit urmatoarele valori:

afp Immulite 36, 3 IU/ml
hcg Immulite 5434 mIU/ml
estriol immulite 3, 2 ng/ml

dvs ce parere aveti.si ea asteapta cu sufletul la gura pt ca e la acelasi medic ca si mine.sunt normale valorile?a facut cumva prea tarziu acest test?care sunt valorile pt 18 saptamini?va multumim amindoua pt promtitudinea de care dati dovada si sa aveti zile pline de satisfactii.
2 comentarii
0
06-04-2009, ora 20:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La ea afp este normal, hcg scazut dar nu mult, iar estriolul putin crescut.La fel, nici pentru cealalta graviduta nu cred ca sunt probleme ; deviatiile de la normal nu sunt mari pentru a fi luate in considerare si nu sunt corelate intre ele pentru a le incadra intr-o anumita patologie.Si triplul test nu are o valoare de certitudine, ci una orientativa.Pentru un diagnostic sigur sunt necesare investigatii suplimentare, pe care, daca este necesar, le va recomanda doar ginecologul cand va veti intalni cu el.Stati linistite.O seara buna!
0
07-04-2009, ora 06:56
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
va multumim frumos si sa aveti parte numai de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul