care sunt sansele sa fiu gravida?

03-09-2008
d.a.e.
Nu este medic/terapeut
d.a.e.
buna ziua!

iau yasmin din februarie anul acesta. eu si prietneul meu am hotarat sa nu mai iau pastile, si sa foloseasca el prezervativul.
pe mine ma roade de fapt alt lucru...am terminat de luat pastilele miercuri, duminica e ziua la care imi vine ciclul...duminica mi-a si venit. duminica dimineata am facut sex cu prietenul meu si el a terminat in mine. acum mi s-a oprit menstruatia(azi-miercuri) desi mie mi se termina de fiecare data vineri. e ok sau sunt sanse sa fiu gravida?
mentionez ca in ultima saptamana am uitat sa iau o data sau de doua ori pastila dar le-am luat a doua zi mereu.
mai mentionez ca am avut un avort, in luna ianuarie anul asta, primul si singurul sper, iar dl doctor mi-a zis ca am uterul orientat spre spate, nu am inteles prea bine dar orientat spre spate sigur si ca ar fi bine sa fie ultimul pt ca am sanse mici sa raman. dar atunci totusi am ramas.ma puteti ajuta?...eu nu mai inteleg nik. si mi-e frica... oricum am zis ca daca raman nu mai fac alt avort pt ca eu vreau un copil(mai tarziu e drept) dar daca dupa nu mai pot ramane?. AJUTOR!!!

va rog sa imi raspundeti.de cateva zile tot caut raspuns.
1 comentarii
0
14-02-2009, ora 15:37
andrada 90
Nu este medic/terapeut
andrada 90
scrie aceasta intrebare la sectiunea "sunt gravida".acolo sigur cineva iti va raspunde la intrebarea ta!
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul