care este cauza umflari

22-08-2015
pgpgpgpg
Nu este medic/terapeut
pgpgpgpg
In urma unei durei durere ce nu realizam de la ce masea provine deoarece ma durea toata partea dreapta sua si era si obrazu umflat cu tot cu ochi dr a decis ca este maseaua de minte si ca trebuie extrasa dar dupa 7 zile de Augumentin de 1000 sa desumflat durerile au mai trecut dupa doua zile de la tratament sa umflat din nou obrazu si durerile au reaparut am luat iar 7 zile Augumentin de 1000 dupa care am reusit sa ajung sa mi se extraga maseaua nu am avut probleme dupa la o saptamana am fost din nou sa fac extractie celei dinaintea maselei de minte ce a fost extrasa deoarece era f cariata si durea dr a decis ca nu trebue scoasa deoarece nu voi avea legatura dupa o anestezie a gaurit maseaua a tot polizat si a tot cautat nervu pe care la omorat f greu pt'ca nu îl gasea mi'a administrat un antibiotic ma curatat cu cloramina si mi'a pus un pansament pana la plomba întrebarea mea este de ce mi sa umflat obrazu deci eu am fost joi iar azi e sambata iar obrazu meu se umfla si o ia spre ochii e o durere dar suportabila la dr am progamare luni sa iau totusi un antibiotic pana ajung la dansa?
2 comentarii
0
22-08-2015, ora 15:20
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Nu te-ai gandit c-ar merita sa ceri parerea unui alt stomatolog? Mi se pare cam mult augmentin (care de fapt vad ca nu a tratat ci a ascuns simptomatologia) pentru o masea de minte.
Nu vrei o sinuzita deci... fa-ti OTP, 50 roni si cerere parerea unuia de la maxilo faciala sa vezi ce-i: maseaua de minte a lasat ceva "liber" dupa extractie sau e maseaua cariata- infectie?
0
22-08-2015, ora 15:40
pgpgpgpg
Nu este medic/terapeut
pgpgpgpg
Erau două masele cu probleme ambele cariate penultima si ultima fiind cea de minte care a fost extrasa prima în momentu cand am ajuns la dr pt a mi se extrage maseaua de minte obrazu era umflat dr nu a putut face extractia si mia dat augumentin de 1000 pe care lam repetat în doua randuri 7zile de tratament doua zile pauza pt a merge la dr în cele doua zile de pauza sa agravat din nou (se desumflase si nu mai durea)cu aceeleasi probleme durere si umflarea obrazului dupa a doua etapa de tratament iar de 7 zile a reusit so extraga fara probleme dupa la o saptamana cea dea doua masea cariata mi sa spus ca nu e cazu so scoata mia omorat nervu a umblat cu niste ace mia gaurit si polizat maseaua dupa care s administrat un antibiotic local si a pus un pansament urmand sa plombeze dar eu am aproape trei zile de la aceea interventie iar din a doua zi obrazu e umflat si simt o durere usor suportabila pana la programarea urmatoare mai am doua zile ce fac?totusi un antibiotic preventiv ca totusi degeaba nu sa umflat poate e o infectie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul