cardiopatie ischemica dureroasa

03-07-2009
iancu_maria2001@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iancu_maria2001@yahoo.com
Buna ziua. Am cardiopatie ischemica dureroasa, angor cu modificari electrice, hipertensiune arteriala, dislipidemie. Sunt momente cand nu ma pot concentra, nu pot suporta mirosurile. Care este cauza? Precizez ca, pe langa tratamentul pe care il iau pentru diagnosticul mai sus mentionat, mai iau si Ginkoprim sau Qoenzima Q 10. Va rog sa -mi spuneti daca procedez bine sau nu.
1 comentarii
0
27-07-2009, ora 03:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!

Coenzima Q10 (ubiquinona) este foarte buna pentru inima, in special pt miocard, plus ca va aduce un aport de energie! Ginko Prim este foarte bun pt circulatie sanguina, dar aveti grija sa nu apara interferente intre aceste suplimente si medicatia pe care o luati pt patologia cardiologica. Consultati-va medicul curant pt o analiza amanuntita cu privire la starea dvs. de sanatate si administrarea acestor medicamente.

Va doresc numai bine;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici