candidoza si sarcina

13-05-2010
ruxiela
Nu este medic/terapeut
ruxiela
buna ziua! sunt insarcinata in luna a 21 si am eliminari puternice de culoare alb - galbuie, presupun ca este o candidoza. la medic m-am adresat si mi-a dat ca tratament Clotrimazol supozitori timp de o zi. dupa administararea medicamentului nu am mai avut careva discomfort timp de 4-5 zile, dupa care eliminarile au inceput sa fie mult mai ambundente. atit inainte de tratament cit si pina in prezent imi fac spalaturi vaginale cu apa calduta o data pe zi. mentionez ca si sotului i-au prescris Clotrimazol unguent de 2 %, pentru prevenirea unor infectii. intreabarea mea ar fi urmatoarea: ce tratament trebuie sa primesc pentru tratare sau daca pot sa imi administrez timp de 3 zile unguentul prescris sotului. va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
17-08-2011, ora 15:01
Florentina89
Nu este medic/terapeut
Florentina89
si eu sunt insarcinata in 21 de saptamani si am candida inca de la inceput am avut si inainte si am luat tratament dar dupa ce am ramas insarcinata a recidivat ; am umblat s scap de ea dar nu am scapat bine eu dupa ce am ramas insarcinata am avut doar usturime dupa urinare cu care ma confrunt si la ora actuala.astept s ma duc saptamana viitoare iar la medic. sfatul meu este s nu iei nimic fara acordul medicului( e foarte important) trebuie s ai grija ce iei s nu afecteze copilul. iar cu spalaturile nush ce s zic eu am facut timp de 2 luni cu ceai de galbenele cu coada soricelului cu musetel cu bicarbonat de sodiu am incercat de toate astea spuse de medic; dar eu am renuntat pt k nu aveau nici un efect.ultimadata eu am luat si urisan pe langa alte medicamente care m-au ajutat doar pe perioada in care le-am luat. eu zic s tinem cont de sfatul medicului, mie una imi e frica s iau medicamente dupa ureche. si eu vreau s ma vindec inainte s nasc imi e frica s nu ia si fetita la nastere. da trebuie s faceti tratament amandoi.succes si vindecare grabnica si multa sanatate tie si lui bebe!!! astept raspuns vreau s stiu daca te-ai vindecat.
0
17-08-2011, ora 15:04
Florentina89
Nu este medic/terapeut
Florentina89
da, dupa ce am trimis raspunsul am vazut si data postarii tale ; sper k ai avut o nastere usoara
0
15-12-2011, ora 01:40
Eduard Matias
Nu este medic/terapeut
Eduard Matias
buna si eu sunt insarcinata am 23 de saptamani ma confrunt cu aceeasi problema am tratato de trei ori odata inainte sarciniii si de 2 ori in timpul sarcini si a revenit iar, nu mai stiu cum sa scap de ea datimi niste sfaturi am folosit ovule macmiror mia trecut pe moment dar a revenit iar, sunt iritata jos nu mai stiu cu ce sa ma dau am folosit si crema de bebelusi, apidermin, crema de galbenela mam dat pana si cu spirt sanitar ca sa opresc mancarimile si nimic acum o sa incerc si cu multi gyn poate ceva ceva va fi buna pana la urma sper sa nu imi afecteze bebele si ca voi scapa de ea pana la urma, daca imi vede vreun medic acest comentariu sau a mai trecut cineva prin asemenea caz va rog sa imi spuneti daca am procedat corect si cum sa scap de candita sau candidoza nu prea cunosc diferenta.am uitat sa specific macmirorul recomandat de medic bineinteles iar acum locuiesc in uk iar aici medici recomanda paracetamol la orice boala.astept raspunsul vostru.Mihaela
0
15-12-2011, ora 01:44
Eduard Matias
Nu este medic/terapeut
Eduard Matias
apropo am auzit si eu de spalaturi cu bicarbonat, iaurt.etc nustiu daca sunt indicate in sarcina si mai ales ca trebuie sa te speli intravaginal ceea ce am inteles ca nu e bine deloc in sarcina...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •