candidoza - tratament si recomandari

06-04-2010
dana70
Nu este medic/terapeut
dana70
ma lupt cu o candidoza de 6 luni. Acum ma simt mai bine am facut zeci de tratamente. Din pacate s-a infectat si fetita mea de 15 ani. Ovulele ies din discutie ca si tratament. Ce pot sa ii dau in plus fata de creme si unguente. Si de ce nici un doctor nu recomanda antifungiograma? Eu am fost la 5 doctori ginecologi pana acum. Unde pot face o antifungiograma in Brasov?
7 comentarii
0
06-04-2010, ora 22:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentele cu medicamente chimice sunt de vina. Cu medicamente chimice este imposibil de vindecat o candidoza, caci ele o produc de fapt orin faptul ca distrug mai inainte flora bacteriana de care organismul are nevoie. Daca vreti sa va vindecati incetati sa mai consultati ginecologii si mergeti la un medic homeopat, faceti un tratament homeopat, tineti o dieta fara lactate si carne si cat mai putine dulciurri ceva timp si apelati si la ceaiuri de salvie, galbenele si la boabe de ienupar mestecate zilnic )de 3-4 ori cate 3 boabe.)

Analizele nu va aduc nimic atata vrreme cat nu exista medicamente care sa poata inlatura ce cred doctorii ca fac boala...care nici nu este cauza boli de fapt.

Brasov
DR. ZAINESCU LAURA medic homeopat
Ambulator clinic
Brasov, Str. Ciprian Porumbescu nr.19, sc.A, ap.2
Telefon/Fax:
0268 328874
0723 474265
0
07-04-2010, ora 04:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată d-nă, puteţi folosi ovule Propolicium (sunt ovule naturopate) + Protectis comprimate masticabile (1/zi).
O antifungigramă puteţi face în cadrul laboratorului Synevo.

...
Laborator Synevo Braşov
Adresa: str. Aurel Vlaicu, nr. 2, Braşov
Tel: 0268 424 072 (3) (4)
Fax: 0268 424 075
Program de lucru:
L-V: 07:00 - 19:00
S : 08:00 - 12:00
Program de recoltare:
L-V: 07:00 - 18:00
S : 08:00 - 11:30
...

Să fiţi binecuvântată; numai bine!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
16-04-2010, ora 10:08
Daniela Lorena
Nu este medic/terapeut
Daniela Lorena
Buna ziua,
Am urmarit mesajele dumneavoastra si m-am hotarat sa va scriu si eu. Eu ma confrunt cu o candidoza de cativa ani. Am urmat tratament cu ovule, dar dupa un anumit timp imi reapare. Am inteles ca ar fi si tratament cu creme si unguente. Imi puteti spune si mie, va rog, exact despre ce tratament e vorba?Eu am luat de fiecare data cand am simtit ca mi-a reaparut acelasi tratament cu ovule, dar as vrea sa incerc alt tratament daca exista care sa rezolve problema definitiv. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
0
16-04-2010, ora 12:35
dana70
Nu este medic/terapeut
dana70
Raspuns pentru Daniela Lorena
Buna ziua,
Da, sunt si trartamente cu unguente, dar mie nu mi-au fost de folos. Am folosit multe tratamente cu ovule, Canesten, Gynezol, Clotrimazol, Meclon, etc, dar cel mai bine mi-au facut Cervugid. Am facut tratament 12 zile cu ele.Eu va pot da niste nume de crama, dar nu stiu cat de eficiente sunt: Lomexin, Meclon crema, Canesten crema, Clotrimazol crema. Si mie imi reapare, o sa incerc cu tratament homeopat.Sper ca v-am fost de ajutor.
0
21-04-2010, ora 13:21
stavrinos
Nu este medic/terapeut
stavrinos
Buna ziua...am accesi problema.la un anumit interval de timp imi tot reapare candidoza.am urmat tratament cu ovule si creme.M-am facut bine dar ideea este ca imi reapare cam la jumatate de an.as vrea sa stiu mai exact cum pot sa fac sa evit aparita ei nu sa o tratez.tin sa va precizez urmatoarele mentiuni care am inteles ca au legatura: am probleme cu tranzitul(sunt constipata), beau lapte aporape in fiecare zi si iau anticonceptionale Yasmin
0
23-04-2010, ora 01:18
Andreea.I
Nu este medic/terapeut
Andreea.I
Salutare tuturor!
Am si eu Candida Albicans de 1 an si ceva si nu am reusit sa ajung la un echilibru( dupa cate am inteles ea ar trebui sa existe in flora vaginala dar intr-o anumita cantitate)... Am incercat tot felul de ovule, creme, ceaiuri si un tratament homeopat. Rezultatul a fost acelasi: imi trecea o perioada, dar revenea :-(
Acum am aflat de apa cu Ag cooidal si am inceput tratamenul local. Am mari sperante in el deoarece am citit multe informatii incurajatoare, si cel mai important: nu are efecte adverse, fiind denumit cel mai puternic antibiotic natural, poate fi folosit cu succes in multe afectiuni(dati un search pe google! ).
Multa sanatate!
0
23-04-2010, ora 16:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Sugestie pt. tratarea candidozei interne sau externe:
- pentru femei: Feminakit (sau apă cu argint coloidal DrJuice) + ovule Propolicium + Colostrum Prime Life + ColonHelp (ColoHelp-ul poate fi folosit în regim suplimentar). Toate produsele trebuie administrate conform instrucţiunilor aferente acestora. Argintul coloidal DrJuice este foarte eficient, dar are anumite contraindicaţii, ca toate produsele pe bază de argint coloidal.
- pentru bărbaţi: Apă cu argint coloidal DrJuice (argint-coloidal.ro) + Colostrum Prime Life + ColonHelp.

Contraindicaţiile argintului coloidal DrJuice:
Argintul coloidal este contraindicat persoanelor:
- care au recurs la orice transplant de organe;
- care sunt hipersensibile/intolerante la argint şi alte metale;
- care suferă de afecţiuni specifice; afecţiuni care presupun acumularea metalelor în organism (ex. hemocromatoză, hemosideroză, etc.).
Utilizare internă, pe cale orală: Se ţine lichidul în gură, apoi a se înghite (mai multe detalii găsiţi în cadrul instrucţiunilor);
Utilizare externă: Pulverizare cu spray-ul cu dozator sau lavaj (spălătură cu argint coloidal).
.

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •