candidoza

19-10-2009
florin_tulcea
Nu este medic/terapeut
florin_tulcea
dimineata cand ma trezesc am o scurgere albicioasa pe penis.dar acum cateva saptamani in urma am luat 10 capsule de oflaxacina de 400 deoarece am considerat ca am gonoree.cat am luat pastilele nu am mai avut nici o scurgere.dupa ce am terminat cu pastilele am inceput sa am din nou acea scurgere dar am observat ca scurgerea e putin mai mare (de fapt este cam o picatura mica) dupa ce am o erectie foarte indelungata.si am si diaree sau constipatie din cand in cand dar nu des dar asta cred k e din cauza autosugestiei mele pentru k imi e cam frica. imi puteti zice vreun tratament va rog
1 comentarii
0
21-10-2009, ora 15:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
NU aveţi voie să vă automedicaţi, nici atât cu un antibiotic care pot determina o reacţie anafilactoidă (un tip de alergie generalizată).
Consultaţi un medic internist sau pe medicul dvs. de familie, nu mai luaţi medicamente din proprie iniţiativă, cu toate că trebuie să recunosc că ofloxacina este un tratament eficace pentru gonoree, dar diagnosticul nu a fost confirmat. Mergeţi la medic (să nu aveţi contacte sexuale). Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)))


P.S. Seminţele de Brânca Ursului (Heracleum sphondylium) au efecte antigonoreice (antiblenoragice)!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.