candidoza + erectie slaba?

10-02-2014
george931
Nu este medic/terapeut
george931
buna ziua, am 19 ani si acum ceva timp am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea ( relatia e stabila ). pana acuma nu am avut nici un fel de probleme pana cand a inceput ea sa aibe scurgeri albe ca branz, usturime la urinare, cred ca a facut o candidoza din cauza la antibiotice.
eu nu mi am dat seama si am luat si eu. cred ca din cauza la imunitatea slaba, am avut varsat de vant si eram la pamant cu imunitatea.

aveam mancarimi, o mica iritatie, branza zona genitala, dupa vro 2 zile maxim, mi a aparut si o scurgere albicioasa pe care o aveam cand ma trezeam, dimineata, penisul imi era putin umflat, aveam mancarimi pe canal, senzatia de a urina mai des si o dificultate la urinare

numai ca din ziua aia numai am aceiasi erectie in timpul contactului sexual si ejacularea este slaba fata de cum era inainte - parca nu ejaculez tot. - la urinare uneori aveam senzatia ca penisul imi este infundat, parca se oprea cand ajugea in cap.

mi am cumparat de la farmacie crema CLOTRIMAZOL m-am dat vro 6 zile de 2 - 3 ori pe zi, mancarimea si mica iritatie au disparut.

daca am vazut ca scurgerea nu a disparut complet, dar simt usor usor ca da semne sa dispara am luat si o pastila doza unica FLUCONAZOL 150mg. azi dimineata nu mai era lafel scurgerea, mai aveam doar o picatura numai ca erectia si ejacularea tot nu sunt lafel. ( mentionez ca nu am avut pana acuma probleme de genu)

penisul parca a crescut si este putin umflat, mai gros fata de cum era, parca este ceva in plus. o sa treaca de la sine? sa fi avut o uretrita candidozica? o sa mi revin ca inainte dupa ce dispare scurgerea si inflamatia de tot?
sa se fi intamplat vro complicatie de la aceasta infectie cu candida care sa mi blocheze caile spermatice, de ejaculez mai greu si mai putin?

eu nu mi am dat seama ca am candidoza de la ea pana cand nu mi sa imflamat, am inceput sa am mancarimi pe canal, scurgerea si nu mai aveam aceiasi erectie si ejaculare.


stiu ca am scris cam mult, dar va rog frumos daca se poate un raspuns.
6 comentarii
0
10-02-2014, ora 16:27
ruxandra72
Nu este medic/terapeut
ruxandra72
din moment ce ea are candidoza si voi continuati sa aveti contact sexual nu are cum sa iti treaca degeaba folosesti tot felil de creme, trebuie sa se trateze si ea, incercati cu canesten crema atat tu cat si ea.
0
10-02-2014, ora 16:30
george931
Nu este medic/terapeut
george931
am incetat contactul sexual, si ea a inceput sa se trateze, dar ma intreb daca o sa imi revin si eu ca inainte dupa ce imi trece, ultima data am avut o erectie si o ejaculare slaba. de obicei nu era asa, sa fie din cauza infectiei?
0
11-02-2014, ora 15:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Dar de unde ati tras voi concluzia ca este vb de candida?Ati fost la medic?Ati facut vreun examen al secretiei respective?
Ori v-ati tratat dupa capul vostru si din auzite?
0
12-02-2014, ora 12:20
george931
Nu este medic/terapeut
george931
altceva nu avea ce sa fie, pana acum nu am mai avut probleme si ea prezenta exact simptomele candidozei. si nu, n-am fost la medic. m-am informat pe net, am luat crema clotrimazol si o pastila fluconazol doza unica 150mg si vad ca aproape a trecut.
0
12-02-2014, ora 15:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Aproape a trecut dar nu s-a vindecat complet si asta inseamna ca tratamentul nu a fost unul corespunzator.Dar de ce nu mergeti la medic?Ea la ginecologie si tu la dermato-venerolog? E de ajuns sa mearga ea, pt ca medicul o sa dea tratament pt amandoi.
Treaba voastra, dar va jucati cu sanatatea si nu este bine!
0
10-04-2018, ora 19:48
john1234
Nu este medic/terapeut
john1234
salut george, exact aceeasi poblema am si eu. Mi sa intamplat recent acest lucruru aceeasi situatie. Aceleasi probleme cu erectia. Am vazut ca postare e din 2014. Daca ai putea sa imi dai un sfat sau o solutie ceva, ti-ai face un bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă abordare în tratamentul candidozei orofaringiene
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  •