candida sau nu?

24-03-2009
racasaniuliana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
racasaniuliana@yahoo.com
buna as avea si eu o intrebare, va rog frumos daca imi puteti raspunde! de cateva zile incoace am avut parte de mancarimi si iritatii in zona pubiana!mirosul secretiei este total aparte, nu pot sa spun ca miroase f urat dar totusi miroase.dar pe mine cel mai mult ma deranjaza ca de fiecare data cand ma sterg imi apare un strat de secretie mai solida, ca si cum ti se duce pielea dupa ce stai mai mult in apa iar inainte de asta aveam parte de o secretie mai gelatinoasa ceea ce nu mi se pare normal, si nu stiu de ce!prietenului meu ia aparut niste bubite mici pe vf penisului dar iau trecut si mie miau trecut mancarimile dar cealalta problema nu dispare! de vreo 3 luni si ceva am fost la medicul ginecolog unde mi sa spus ca am colpita vaginala!am facut un tratament local de o saptamana si jumatate.oare se poate sa fi reaparut aceasi problema?va multumesc mult si astept sfaturile dumneavoastra
4 comentarii
0
25-03-2009, ora 01:58
Mastretta
Nu este medic/terapeut
Mastretta
eu iti recomand sa te duci iar la ginecolog si sa-ti faci o analiza la secretie.chiar daca ti-au trecut simptomele, infectia este inca acolo.ii recomand si prietenului tau sa viziteze un urolog.succes si sanatate.
0
25-03-2009, ora 21:15
racasaniuliana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
racasaniuliana@yahoo.com
multumesc pt raspuns!am sa va urmez sfatul dar totusi am o intrebare?data trecuta cand am fost la tratament, cel local am avut de platit 3 mil si jumatate(350 lei).nu se putea de exemplu si prin alta metoda...prin medicamente?chiar nu as vrea sa mai platesc inca o data suma aceea!!am o prietena care a fost la alt medic si ei ia dat niste pastilute...si pt ea si pt prietenul ei!
0
25-03-2009, ora 22:38
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
vorbeste cu medicul si cere-i o alternativa la tratamentul pe care-l ei, care bineinteles sa te si ajute, dar sa nu-ti "arda" intr-atat buzunarul. Si dupa tratament, e bine ca sa previi aparitia prin spalaturi cu bicarbonat de sodiu ( o lingurita la un litru de apa stiam de la doctorita mea ). Sanatate!
0
25-03-2009, ora 22:39
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
* asta in cazul in care e candidoza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •