candida pe esofag

02-04-2012
mihaela.iancu78
Nu este medic/terapeut
mihaela.iancu78
Ma numesc Mihaela am 34 de ani.Totul a inceput cu usturime in gat apoi sa intensifiat cu senzatie de par in gat am luat nistatin vitamina A uleioasa, voseptol intre timp am facut exudat faringian si nazal nu mi-a iesit nimic si banuiesc ca este din cauza nistatinului, intre timp senzatia sa mia diminuat dar am ramas cu senzatie de ceva blocat in gat pe partea stanga a gatului, daca inghit se duce in jos apoi tinde sa urce dar senzatia raspunde in jos spre piept si spate.
Senzatia de par in gat a mai avut-o de cateva ori in decursul a 3-4 ani dar am luat fluconazol si a disparut..!!!CREDETI CA ESTE CANDIDA?
2 comentarii
0
02-04-2012, ora 18:18
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Mihaela, nimeni nu-ti poate spune ce e dupa simptomele care tu le-ai mentionat. Cu desavirsire este o infectie, cauzata de o forma parazitara. Trebuie sa mergi sa faci o analiza atit la singe, cit si la mucoasa de pe git, pentru a depista ce fel de bacterie este. Chiar daca e candida, ea trebuei tratata nu local ci la nivelul intregului organism. Ea pur si simplu se manifesta in zonele mai slabe ale organismului.
Multa sanatate.
0
03-04-2012, ora 14:59
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pt.mihaela.iancu78
e nevoie de consult si investigatii l a gastrologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.