cand se impun analizele amanuntite?

08-07-2013
jollyjocker
Nu este medic/terapeut
jollyjocker
Buna,

Intrebarea mea este: in cazul unei raceli la sugarul de 8 luni, manifestata astfel - debut secretii nazale apoase transformate rapid in secretii galbene apoi verzui cu consistenta lipicioasa si groasa, ca in final sa apara o tuse rara pentru desprinderea secretiilor din gat - mentionez plamani sanatosi la scultarea cu stetoscopul, totul durand 1 sapt si jumatate - 2, sunt necesare analize amanuntite pentru depistarea vreunei suprainfectii, si care ar fi acestea?

'Tratamentul' a constat in folosirea sprayului cu apa de mare, aspirare cu pompita, iar mai spre final, la recomandarea pediatrului, aerosol cu Prospan picaturi, pe care apropo, cat timp il realizez?

Multumesc,

Cristina
1 comentarii
0
08-07-2013, ora 17:54
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Evolutia fiind favorabila, nu se impun investigatii amanuntite. Daca persista secretiile nazale purulente, se poate efectua exudat nazal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul