cand pot ramane gravida?

03-09-2006
scrubaalina
Nu este medic/terapeut
scrubaalina
Buna ziua.Am 28 ani, o fetita de 4 ani, iau anticonceptionale de mult timp.In prezent iau Marvelon, cam de 2 ani. As dori sa va intreb ce se intimpla daca raman gravida in timp ce iau anti, ptr. ca stim ca protectia lor nu este 100%. Este grav ptr copil? Si cat timp ar trebui sa treaca pana a ramane gravida fara sa fac rau viitorului copil, dupa ce le-am intrerupt. As dori apoi sa-mi pun sterilet ptr ca simt o usoara luare in greutate de la anti. Imi puteti spune daca steriletul da ceva reactii negative in timp. Multumesc din suflet. Astept rasuns.
2 comentarii
0
04-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
De fapt, in mod practic, anticonceptionalele sunt eficiente 99, 99%, restul de 0, 01% datorindu-se in exclusivitate utilizarii incorecte.
Asadar, daca le iei corect, nu ai cum sa ramii gravida. Dupa ce le intrerupi, poti ramine insarcinata imediat, fara sa existe un risc pentru tine sau pentru copil.
Steriletul este o metoda de contraceptie recomandata pentru femeile care au facut numarul dorit de copii, fara implicatii negative, foarte grave pe termen lung
0
10-11-2008, ora 18:30
mary1401
Nu este medic/terapeut
mary1401
Buna...am nevoie uregent de sfatul dv.Sper sa ma puteti ajuta.Eu dintotdeauna mi-am dorit nespus de mult un copil.Sunt casatorita exact de 3 luni si nu am ramas gravida inca.stiu ca nu ar trebui sa ma stresez ca inca nu am ramas...dar eu cred ca din cauza povestii mele din copilarie.Deci cand aveam 8luni de zile am avut o problema la picioare...nu puteam sa tin talpa jos ci imi erau intoarse in lateral...in fine...si mama mea ma dus la ceva doctori si ei au decis sa-mi faca o raza undeva de la burta in jos ceva de genu asta...iar doctorii iau zis ca pacat ca e fetita ca poate nu va putea sa aiba copii din cauza razei facute.In cele din urma problema cu picioarele sau rezolvat ca mia fc masaje mama si miau revenit la normal...deci e ok...dar e posibil sa nu pot avea copii?Multi zic ca nu...insa nu stiu ce sa cred...raspundeti-mi va rog din suflet...tot timpul stau e net sa vad dk gasesc ceva solutii...va rog raspudeti-mi urgent...ca sunt disperata...astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul