cancer sau un simplu nodul?

01-02-2010
sagrario
Nu este medic/terapeut
sagrario
Buna!
Sunt Sagrario si am 33 de ani.In urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu nodul la sanul drept, mai exact canalele galactofore dilatate si cu o substanta apoasa. la palpare se simpte ceva tare, de marimea unei nuci.
Am urmat tratament cu Mastodinon picaturi si o perioada de timp s-a resorbit, dar acum a aparut din nou, insa de aceasta data mult mai dureros si mai mare.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Eu as face o ecografie si abia dupa aceea m-as duce la ginecolog.
2 comentarii
0
01-02-2010, ora 12:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi la un medic homeopat bun, medicina nu are medicamente pt. a elimina astfel de noduli care des au cauze banale ( depuneri de calciu si reziduuri ) si in plus medicamentele date de medicina in astfel de cazuri - ca in toate de fapt - dauneaza caci opresc numai scurt simptomele agravandu-le insa in timp asa cum s-a intamplat si la tine.
Ai luat medicament si acum ai noduli si mai mari ! Deci ti s-au adus daune.
Daca te intereseaza o solutie cu adevarat vindecatoare fa cum iti spun eu si o sa vezi diferenta.
Iti pot recomanda un medic homeopat bun daca te interesaza.
Ginecologul te poate ajuta la fel de putin ca si medicamentul dat mai inainte care probabil tot de unmedic a fost dat. Este calea gresita dar fa cum vrei.
0
01-02-2010, ora 12:50
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Eu v-aş sfătui să faceţi o ecografie să vedeţi întâi despre ce e vorba, şi apoi va vedea şi ginecologul. nodulii inofensivi pot fi de cauză hormonală, chiar o infecţie netratată, etc, de aceea nu ar strica la un moment dat un control hormonal, dar aceasta după ce consultaţi ginecologul care ar trebui să vadă intâi despre ce e vorba
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.