cancer la limba

02-11-2009
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Buna ziua, acelasi subiect l-am transmis si in alta sectiune, imi cer scuze.

Am un var, acum 2 ani a fost diagnosticat cu cancer la limba. A fost operat la Coltea, i s-a extirpat 1, 5 cm din limba, din zona afectata si ganglionii sublinguali. Ulterior, pentru ca a avut posibilitatea, s-a tratat in Franta la Lyon. Chimio si radioterapia a facut-o in Franta ( doze soc )si din 6 in 6 luni merge la control. In luna iulie, desi au aparut dureri la inghitire, medicul francez i-a spus ca-i totul ok. Durerile persistente s-au acutizat si in octombrie, l-a operat iarasi, tumora s-a intins, i-a mai extirpat 1 cm din limba, pe partea opusa primei incizii, medicul fiind foarte rezervat, de data aceasta. Dupa parerea lor, ar fi trebuit extirpata toata limba, dar este inuman si ei nu fac astfel de practici. De o saptamana a revenit in tara, durerile sunt mari, se succed la 3 ore, nu prea poate inghiti, mananca foarte putin, mai mult lichide, este foarte demoralizat, nu comunica nici cu familia...Nu putem concepe ca se apropie sfarsitul, poate mai exista ceva tratamente pentru a-i prelungi viata, a-i ameliora durerile, are doar 57 ani. Multumesc,
23 comentarii
0
02-11-2009, ora 16:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat. Exista remedii homeopate eficiente care ajuta atat la cancerul la limba cat si la durerile si problemele actuale. Inca nu este tarziu.
Din pacate lumea vrea sa inteleaga ca chimio, operatiile si radiatiile nu pot vindeca cancerul si ca astfel de promisiuni raman numai niste promisiuni desarte al caror rezultate finale se vad de abia cand este prea sau foarte tarziu si omului nu-i mai ramane nici timp si nici putere de a mai repara daunele aduse in acest timp.
0
02-11-2009, ora 17:57
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Multumesc pentru sugestie !

Imi fac mea culpa, n-am prea multe cunostinte privind persoanele ce posteaza atare sugestii, scuzati, sunteti specialist ? Nu vreau sa jignesc, dar as avea nevoie de sfaturile unui oncolog.
Dupa operatia din tara, l-am sfatuit sa faca si un tratament naturist, homeopat, acupunctura etc, dar m-am confruntat cu un refuz categoric, nu ca mdicii romani n-ar fi competenti, in Franta ar avea aparatura de ultima generatie. Fiica lui, a terminat inf. in Franta si e casatorita si lucreaza in Lyon, tratamentele suportan-du-le acolosi n-au fost deloc de neglijat.
Acum ma lovesc de aceiasi reticenta, nu vrea alte consultatii, desi plange ca-i este rau. Nu stiu ce metoda sa adopt, sa-l pot convinge, este inspector scolar, o capacitate in materie.
0
02-11-2009, ora 20:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiu ca vreun oncolog sa-si piarda timpul pe aici...
Ah, la astfel de oameni nu aveti nici o sansa sa convingeti. Daca nici in stadiul acesta nu este in stare
sa accepte altceva...sa-i fie de bine.
In general tendinta de a folosi remedii alternative scade invers proportional cu pozitia si nivelul profesional asa ca nu-i de mirare deci ca omul nu crede...
Succes in continuare, indiferent ce face.
0
03-11-2009, ora 09:47
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Buna dimineata, cam dur raspunsul D-voastra, oricum, va multumesc.Aveti perfecta dreptate cu credibilitatea, de doi ani ma lupt cu elsa incerce si trat. alternative. Sotul meu a fost tratat cu succes prin homeopatie, la o clinica pe Victoriei, de dr. Ramiro Tomescu, nu stiu daca mai traieste, era acum 15 ani, in varsta.Am luat legatura, prin e-mail cu Bio-Medica, astept raspuns, va rog, daca aveti si alte adr. de clinici homeopate, nu ezitati sa -mi trimiteti.

Cu respect,
Ecaterina
0
03-11-2009, ora 11:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna, nu raspunsul e dur, ci adevarul. Asta e, acum daca il imfrumutesam cu vorbe nu-l putem schimba.
Singurul homeopat bun pe care in cunosc (nu personal) si indraznesc sa-l recomand din Bucuresti este Dr. Cadar Sorin. Il gasiti in gogle si am postat si aici un interviu cu el.
0
03-11-2009, ora 13:10
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Interviul, este cel din revista AS, din 2006 ? La d-lui as dori sa mergem, n-am primit inca raspuns, daca se fac programari on-line. O sa incerc un contact telefonic la BIO-MEDICA.
Mii de multumiri !
0
03-11-2009, ora 18:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, acela este interviul.
0
03-11-2009, ora 19:09
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Daca va este necesar, va pot trimite tel dansului( mobil). In situatii critice, poate fi contactat telefonic.
Dupa ora 20, am programata convorbirea. Va voi comunica rezultatul.
0
03-11-2009, ora 22:02
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
Am comunicat telefonic, am primit reteta, va incepe tratamentul si la revenirea medicului in tara, stabilim intalnire. Tel., doar in cazuri grave : -

Cu stima,
0
04-11-2009, ora 09:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce remedii ati primit ?
0
04-11-2009, ora 22:55
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
-carbovegetabilis CH9
-thuya CH9
-arsenicum album CH9
administrate in doze, dim., pranz, seara, timp de 30 zile.
0
05-11-2009, ora 17:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sper sa-l ajute... ma cam mira tratamentul caci remediile acestea chiar se antidoteaza reciproc, dar prin luarea zilnica si deci repetata au ceva timp sa actioneze.

Numai unul este un remediu tipic pt. cancer la limba (Ars), restul nu prea au legatura nici cu starea psihica, nici cu terapia facuta pana acum nici cu cancerul...
Dar cine stie ce experienta are medicul cu acest tratament, sau ce a aflat de la pacient, lucruri mai importante decat teoria.

Ca sa faci cancer la limba trebuie sa pacatuiesti destul de mult cu limba in sensul vorbelor care nu se cuvin sau care nu fac bine la altii... este si cazul varului ?
0
05-11-2009, ora 21:42
atu_targoviste@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
atu_targoviste@yahoo.com
I-am facut medicului un scurt istoric al bolii, asa cum vi l-am prezentat si d-voastra si ca sa nu pierdem timpul, pana se va reantoarce in tara, mi-a transmis reteta telefonic. Va incepe si citostaticele zilele acestea,
dupa spusele sotiei, ceva usor (???)si Thuya va contracara efectele nocive ale acestora. I-am spus medicului de durerile ce le are, nu stiu daca vreunul din remedii este ptr. Stiti cumva ?

Retin, cand sotul meu a luat tratament homeopat ptr. lombosciatica, avea restrictii la apa minerala, ceaiuri de plante, granulele se luau cu lingurita de plastic, nu aveau contact direct cu degetele si se puneau sub limba. D-lui, mi-a spus ca nu are interdictii la nimicsi granulele se pun pe limba.Sunt cateva semne de intrebare, oare e prea tarziu, boala are evolutia catre ultima faza...eu, fata de ei, sunt constienta de gravitate.
Sa dea Domnul, sa ii usureze chinul !

In ceea ce priveste celalalt aspect, da, au fost probleme si sincera sa fiu, dureaza de ani buni( amante )
Chiar am urmarit, cu ceva timp in urma, o emisiune despre Papiloma Virus. Se confirma ?

Aceasta corespondenta, este confidentiala, sper.
0
06-11-2009, ora 00:55
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
(cenzurat)
0
10-11-2009, ora 15:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
La remediile care se iau zilnic nu trebuie evitata decat cafeaua si ceaiul negru, mustetul si camfora. Contactul cu granulele nu schimba nimic din efect, e o ramasita din timpurile stravechi de care eu nu tin cont.
Nu exista remedii homeopate care sa contracareze complet efectul la citostatice, dar este mai bine cu remedii homeopate decat fara. Remediu pt. dureri depinde de natura si locul unde apar, nu se poate spune nimic asa.

Corespondenta asta este publica... acesta este un forum, numai ca sunteti anonima...

Virusii si patogenii nu sunt decat urmarea bolii si nicidecum cauza vreunei boli.
Aceasta teorie ca microbii ar cauza boala in generel (mai exista si exceptii ca ciuma de ex. ) este greseala elementara a medicinii alopate datorita fraudei intre timp dovedite facute de Pasteur si sprijinitorii lui si fara de care nu s-ar putea vinde nici o toxina chimica ca medicament "ajutator."
0
11-11-2009, ora 14:11
tibiuta
Nu este medic/terapeut
tibiuta
Buna ziua,
Poate ma puteti ajuta si pe mine daca ati mai auzit de asa ceva:
Matusa mea sufera de lichen bucal.In unele articole de medicina se spune ca acest lichen bucal ar fi stari precanceroase, iar in altele ca ar fi benigne, si ca nu s-ar transforma in cancer.
Ma sperie starea ei, pt. ca toata gura ii este ca o rana, nu poate manca mai nimic.
Acum un an a facut o biopsie dar dovedit ca ar fi cancer.Insa tratamente nu prea sunt.

Ati auzit de ceva tratamente pt.aceasta boala, ceva medici dermatologi renumiti, sau homeopati ?

Va multumesc anticipat pt. orice raspuns
0
11-11-2009, ora 16:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Homeopatia trateaza pacientul si nu boala. Cum se numeste boala pacientului are putina importanta.
Vindecare trupului nu este facuta de rememediul homeopat in sine ci de sufletul (corpul astral) care vindeca ulterior trupul. L aboala sufletul este cel caruia ii lipseste puterea de vindecarea si care formeaza de fapt sistemul imunitar. Daca i se da sufletlui substanta necesara in forma necesara atunci orice boala indiferent de numele ei dispare tot asa cum a si aparut.
Pt. licheni bucali exista numai putine remedii homeopati si asta inseamna ca remediul este foarte usor de gasit ! Consultati deci un medic homeopat cu experienta.
0
11-11-2009, ora 16:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ah, inca ceva. Nu va speriati de aceati termeni de "cancer" si "precanceroase", doctorii sunt maestrii in a face panica fara rost. Ias la ambiguitatea din cele relatate cu atat mai putin. Cu frica in san pacientul face tot ce li se (re)comanda. Un astfeld e cancer la gura se face EXTREM de rar poate, eu pana acum nu am auzit de cineva. Dupa un tratament homeopat adecvat vor disparea lichenii.
0
12-11-2009, ora 10:20
tibiuta
Nu este medic/terapeut
tibiuta
Multumesc pt. raspuns Scarfece.Temeri pot sa am pt. ca bunicul meu, in speta tatal matusii mele a murit de un cancer la gura.Asa ca mostenire si predispozitie genetica exista.Curiozitatea mea este: cum poate un medic homeopat sa prescrie tratament daca nu vede pacientul? citeam ce scria doamna de mai sus despre varul ei, cum i s-a prescris tratament prin telefon.
0
12-11-2009, ora 11:01
Loritta
Nu este medic/terapeut
Loritta
Primul lucru pe care un bolnav de cancer trebuie sa-l faca este sa-si optimizeze nivelul de glutation intracelular.
Primul lucru pe care un om sanatos trebuie sa-l faca este sa PREVINA si sa-si mentina sanatatea si sistemul imunitar puternic prin cresterea nivelului de glutation intracelular.

Asa cum i-am raspuns si Loriandrei, exista un produs care NU TREBUIE SA LIPSEASCA din tratamentul si dieta unui bolnav de cancer.
Acest produs se numeste Immunocal si este produs de compania Immunotec Research din Montreal Canada. -
Immunocal a obtinut International ANTI-CANCER Medical Patents si este de asemeni demonstrat clinic ca si tratament impotriva virusului HIV.

Acesta este practic singurul produs eficient in optimizarea nivelului de glutation. Immunocal este o sursa naturala de cisteina, un precursor al glutationului.

Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Dintre acesti 3 componenti ai glutationului, cisteina este cel mai greu de introdus in organism, intrucat ea provine din consumul anumitor alimente neprocesate cum ar fi laptele neprocesat, oua crude, carne curda, lucru impractic in societatea moderna.

Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos"; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Incepand sa-i administrati Immunocal in mod regulat, veti creste rezistenta organismului prin stimularea imunitatii, veti creste in mod natural nivelul de glutation in organismul lui, acesta putand sa lupte natural cu boala. Immunocal poate fi administrat inclusiv in perioadele de chemoterapie, intrucat optimizarea nivelului de glutation in aceste perioade este extrem de importanta pentru mentinerea organismului puternic. Immunocal minimalizeaza efectele toxice ale tratamentului citostatic, lucrand impreuna cu acesta la distrugerea cancerului.

Immunocal detine recunoastere medicala in Canada, SUA, Australia si alte 70 de tari care au recunoscut valoarea acestui produs. El este listat in Physicians"™ Desk Reference ("PDR" U.S.A.) si in Compendium of Pharmaceutical Specialties ("CPS" Canada). In SUA, Immunocal este subventionat de companiile nationale de asigurari MEDICARE si MEDICAID.

-*

Cercetarile clinice au demonstrat niveluri extrem de scazute de glutation in organismul pacientilor cu cancer si infectie cu virusul HIV.
-*

Sanatate multa!

(*modificat de administrator)
0
23-02-2010, ora 09:10
danture
Nu este medic/terapeut
danture
asi dori sa stiu de unde pot cumpara produlul IMUNOCAL.
0
23-02-2010, ora 09:29
danture
Nu este medic/terapeut
danture
raspuns pt.Atu-Tirgoviste, daca va mai poate fi de ajutor pentru problema dumneavoastra, va recomand ceaiul de dragaica pt.durerile de limba;fac precizarea ca sotul meu a fost depistat cu cancer la baza limbii neoperabil in stadiul 3, in 2003, a urmat o perioada tratamente citostatice si cobaltoterapie la Fundeni, unde ni s-a spus la timpul respectiv(august 2003), ca cu toate ca la Craiova ni s-a dat 4 luni de trait daca respectam un stil de viata sanatos bazat pe cruditati, peste oceanic si MULTA CREDINTA vom trece peste aceste aspecte ale bolii;sotul meu in prezent are 5 ani de cind nu a mai facut nici un tratament oncologic dar nu-i lipsesc tratamentele paleative(diete alimentare, sucuri de frcte si legume facute in casa, ceaiuri mai ales de dragaicanapraznic cit si aloe vera consumata proaspata)Va doresc multa sanatate ptruda dumneavostra cit si multa credinta ca va invinge aceasta boalaDUMNEZEU SA VA AJUTE
0
04-05-2010, ora 05:15
ncristina
Nu este medic/terapeut
ncristina
buna. am si eu o intrebare. de cativa ani am ca si un nod aproape de varful limbii. nu ma deranjeaza, il simt doar daca imi trec limba printre dinti. e in grosimea limbii. poate sa fie ceva grav?

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.