acum 2 ani am operata de un cancer bilateral

19-08-2009
ddcc
Nu este medic/terapeut
ddcc
Sunt operata de un cancer bilateral de aproximativ doi ani si in zona interventiei au aparut niste "negi " plini cu un lichid (limfa?). Uneori ma deranjeaza foarte tare, cresc in dimensiune.Ce este de facut?Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc.
3 comentarii
0
19-08-2009, ora 12:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singurul lucru bun pe care il puteti faceti dupa experienta mea este sa va adresati unui medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica (unitara). Cautati si veti gasi.
0
19-08-2009, ora 15:02
madylyna
Nu este medic/terapeut
madylyna
Buna!Am si eu o intrebare pe care o pun in urma unei interventii chirurgicale la un ovar unde mi-a fost sesizat un chist ovarian.In urma unui diagnostic de endometrioza se poate face chist si la sani sau numai la ovare?Si odata tratat chistul sau operat mai recidiveaza?Astept cu nerabdare raspuns la intrabarea mea!
0
19-08-2009, ora 16:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DDCC, unguentul din marul lupului este excelent pt suferinta dumneavoastra, iar un control la un medic homeopat nu v-ar strica!

MADYLYNA, schisturi pot sa apara si la nivelul sanilor, dar nu-i o regula. Trateaza-te de endometrioza si gadeste pozitiv. Marul lupului este f bun si pt chisturi, dar unguent, nu ceai!


In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.