cancer de piele

26-04-2007
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Salut,

Sunt Roxana. A fost un mare soc cand am aflat ca mama e bolnava mai ales ca nu o am decat pe ea. Ce este un histiocitom fibros malign de tipul storimorf - pleomorf? As dori un raspuns daca se poate. A facut toate analizele la organe si totul a iesit foarte bine. Ganglionii nu sunt afectati. Tumora a fost scoasa in totalitate (de pe bratul stang) asa spun doctorii, dar se pare ca va trebui sa faca totusi un tratament pentru prevenirea aparitiei lui si pentru distrugerea unor eventuale celule ramase. Nu stiu cat e de grav. Nu stiu daca se vindeca.. Initial doctorii au zis ca nu face tratament apoi s-au schimbat. Nu mai stiu in cine sa am incredere.
34 comentarii 12 Înainte ›
0
27-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Histiocitomul fibros malign este un un cancer cu o histiogeneza incerta, continanad celule fibroblastice si histiocite. Sunt 5 tipuri histologice : 1. Storiform / pleomorfic; 2. Mixoid; 3.Cu celule gigante; 4.Inflamator; 5. Angiomatoid.
Tipul storiform/pleomorfic este cel mai frecvent intalnit. Prognosticul depinde de gradul tumorii, dimensiune si de prezenta metastazelor. Pentru tumorile cu grad redus rata de supravietuire la 10 ani este de 90%, pentru cele cu grad intermediar – 60%, iar pentru cele cu grad inalt – 20%. Pacientii cu tumori mai mici de 5 cm la prezentare au rata de supravietuire de 79-82%, cei cu tumori intre 5 si 10 cm – 62-68%, iar cele peste 10 cm – 41 -51%.
0
27-04-2007, ora 00:00
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Multumesc pentru raspuns. A fost mai mica de 5 cm si dupa spusele dumneavoastra are o rata mare de supravietuire. E prima data cand stiu si eu ceva. Am catutat pe net dar nu intelegeam nimic. Daca mai aflu ceva va spun.
E normal sa faca tratament?
"Pentru tumorile cu grad redus rata de supravietuire la 10 ani este de 90%". Adica mai are doar 10 ani sau cum? Nu prea inteleg.
Ce tratamente naturiste ar putea sa foloseasca? Trebuie sa tina un regim? Sunt alimente care trebuie sa le consume in cantitate mai mare?
0
28-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu inseamna ca mai are 10 ani de trait ! Statisticile acestea se refera la un lot de pacienti cu acelasi tip de cancer si cam acelasi stadiu de evolutie urmariti timp de 5 -10 ani. Se consemneaza cat la suta din lotul initial au supravietuit dupa 5 ani sau dupa 10 ani. Ei pot sa se vindece definitiv, pot muri de alte afectiuni sau pot muri de cancerul care a fost diagnosticati. Ideea este ca forma clinica si histologica de cancer precum si stadiul in care a fost diagnosticat conteaza foarte mult in ceea ce priveste prognosticul.
Mai multe amanunte citeste si pe www.iasiprest.ro >> informatii medicale>>boli de piele >> Histiocitomul fibros malign.
Despre tratamentele naturiste si regimurile alimentare nu pot sa-ti dau nicio informatie deoarece nu ma pricep!
0
15-05-2007, ora 00:00
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Multumesc pentru raspuns. Mami a inceput tratamentul. A fost grea prima serie. Tumora a fost de 2 cm. Nu stiu cat o sa reziste. Conditiile din spital sunt inumane. Nu stiu ce sa fac sa-i fie bine. I-a fost rau at dar acum e bine. Am inteles ca o sa-i cada si parul. E greu!!!
0
15-05-2007, ora 00:00
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Si inca ceva am inteles ca e invaziva in epiteliu cu ulceratii si ca operatia va fi refacuta pentru a fi siguri ca s-a scos totul. Ce inseamna ca asta? Ca s-a extins sau doar ca sa fis siguri. La ecografie umbra a iesit in regula.
0
14-03-2009, ora 08:51
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
vad ca nu sa mai scris din 2007 dar poate cineva o sa imi raspunda si mie.prin decembrie mama sa prezentat la medic cu un "cucui" in zona tibiei drepte mai exact pe la mijloc crezand ca e un punct de grasime. medicul sa uitat si a hotarat ca e cazul unei interventii chirurgicale pentru a o extirpa fara a recomanda mamei nici un fel de analiza sau biopsie, asa ca a urcato pe masa si in jumatate de ora era acasa.la analize ulterioare facute la victor babes in capitala(suntem vranceni) i sa spus doar ca este vorba despre un histiocitom fibros malign mic dar agresiv si a fost indrumata spre acel medic care a operato pentru ulterioare indrumari ce pot face ? sunt disperat. deja am pierdut doi frati si tatal doar pe mama o mai am va rog mult daca vede cineva un raspuns multumesc anticipat
0
14-03-2009, ora 12:01
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
neaparat trebuie sa mearga la un oncolog pt a face chimioterapie si radioterapie si de asemenea ar fi bine sa faca o reoperare pt a se lua limitele oncologice ale histioicitomului. Mama mea a fost operata acum 2 ani si totul e bine acum. tratamentul a fost dur dar a fost de succes. Fara tratament nu se poate. indiferent cine ce zice, el trebuie inceput maine daca se poate. Multa bafta! si te rog sa mai scri aici ca sa stiu ce se intampla.
0
14-03-2009, ora 12:44
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
BUNA ROXANA TOTUL E BINE INSEAMNA CA SA VINDCAT COMPLET MAMA TA? MAMA DE CAND SA OPERAT NU A DAT NICI UN SEMN DE RECIDIVA SI ASTA MA FACE SA FIU DESTUL DE INCREZATOR DAR CANCERUL TOT CANCER E EU MA GANDEAM POATE AR AVEA MAI MULTE SANSE DACA SAR SUPUNE UNUI TRATAMENT AFARA CE ZICI?
0
14-03-2009, ora 17:01
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
cancerul e cancer si nu reapare dupa o luna. Mama s-a vindecat complet. Face analize o data la 3 luni. Poti sa te simti foarte bine si de fapt sa fii foarte bolnav iar atunci cand descoperi e prea tarziu. si la noi tot de la un cos care nu trece a pornit totul. tratamentul e obligatoriu, nu chestii naturiste sau altele. Chiar daca nu da nici un semn boala, e vorba de niste celule care raman si care se pot dezvolta cand au momentul prielnic.
Tratamentul este acelasi peste tot. si in china tot aceleasi substante le-ar lua.
Dar unde a aparut? Pe picior? Era doar in piele sau se dusese si in muschi? Cat a fost de mare?
0
14-03-2009, ora 18:27
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
BUNA ROXANA NU STI CE SA ZIC PE REZULTAT SCRIE OSTEOSARCOM DE PARTI MOI EXTRASCHELETAL TESUT FIRO ADIPOS CU MASIVA INFILTRARE TUMORALA ALCATUIT DIN POLIFERARE DENS CELULARA CU MODERAT PLEOMORFISM CU CELULE ALUNGITE SAU FUZIFORME UNELE DE TALIE MARE MULTINUCLEARE CU CITOPLASMA EOZIMOFILICA NUCLEI ROTUNZI SAU OVALI BAZOFILI DISPUSE IN FASCICULE CU LUNGIMI VARIABILE PE ALIOCURI INTERSECTATE ZONE INTINSE CU DIFERENTIERE OSTEOIDA FRECVENTE MITOZE ARII DE HEMORAGIE SI NECROZA SAU ASA CEVA STII CA SCRISUL DE DOCTOR NU PREA E LEGIBIL A APARUT PE JUMATEA TIBIEI DE CAND ZICE EA CA SA LOVIT CU PICIORUL DE COLTUL UNEI MASUTE NU STIU DACA ERA DOAR IN PIELE SAU A AJUNS SI IN MUSCHI A AVUT IN JUR DE 2 CM IN CIRCUMFERINTA ZIMI CEVA TE ROG SI REPEDE CA IO SAUN LA 2500 DE KM DE MAMA ACUM SI INNEBUNESC
0
14-03-2009, ora 18:32
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
TE ROG SA NU TE SUPERI DAR AS VREA SA TINEMN LEGATURA SI PAGINA ASTA MERGE CAM GREU AS VREA DACA AI UN ID DE MESS DACA NU E NICIO PROBLEMA PT TINE DIN NOU SCUZAMA DACA INSIST DAR CRED CA INTELEGI PRIN CE TREC
0
17-03-2009, ora 12:31
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
scuze ca nu ti-am raspuns. Nu am o adresa de mess dar poti sa-mi lasi mesaje aici. trebuie sa fii tare pentru ca nu ai de ales. Nimeni nu te intreaba daca vrei sa te imbolnavesti.
Diagnosticul pare putin mai dur sau asa mi se pare mie. Sunt foarte multe cuvinte acolo. Oricum trebuie inceput tratamentul. azi daca se poate.
2 cm nu e foarte mare si mama tot cam asa l-a avut.
0
17-03-2009, ora 16:48
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
EU SUNT IN ITALIA MAM HOTARAT O ADUC AICI MAINE SEARA ARE AVIONUL IA FOST RECOMANDAT SI DE ACASA CA DACA ARE POSIBILITATEA SA SE TRATEZE AFARA SA NU MAI STEA ASA CA... MAINE VINE
0
17-03-2009, ora 16:54
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Da e mai bine in strainatate, plus ca o ai acolo langa tine si e mai bine si la moral. Trebuie doar sa fii tare si sa nu plangi deloc in fata ei, indiferent cat iti e de greu. Trebuie sa zambesti si sa ii spui ca ce are ea se trateaza si ca nu e un stadiu foarte avansat.
Eu incepeam serviciul la 9 iar la 8 dim eram la spital si la 18 terminam iar la 18.30 eram iar la spital. Eram foarte obosita si nu aveam nici bani, ma duceam pe jos 30 min. plecam la 7.30 dimineata si ajungeam seara la 10 acasa, si dupa 9 ore de serviciu.
Socul cel mai mare a fost in momentul cand am vazut ca are o perfuzie si ca intradevar a inceput tratamentul. Am realizat ca este de fapt bolnava. Parca nu vroiam sa cred. Erau zile cumplite si ii era rau. Facea un tratament foarte agresiv. Doctorul ii spunea mereu ca face tratament ca sa se vindece nu ca sa-i prelungeasca viata. Asa o sa fie si la mama ta. Sunt convinsa.
0
17-03-2009, ora 23:49
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
de plans la mine nu prea e o problema eu nu prea am plans niciodata cred ca imi lipseste glanda -) plus ca sunt calit fratele meu a murit in mainile mele cand aveam 13 ani si tata in 2006 tot in mainile mele in spital la bucuresti bolnav de leucemie deci din pacate se poate spune ca sun calit in situatii destea abia astept sa o vad maine seara ca nu am mai vazuto din sept. anul trecut oricum multumesc pt avertizari asa stiu la ce sa ma astept am auzit ca chimio e grea dar speram in bine doar speranta moare ultima si totodata multumesc si pt moral incurajeazama cat poti ca adevarul e ca am nevoie la greu. iti multumesc ca esti o amica de nadejde numai bine si salutari mamei tale de la mine(valy) te pup pa pa mai vb
0
18-03-2009, ora 09:14
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Of doamne prin ce ai trecut! Imi pare nespus de rau. Nu stiu cum ai rezistat. Dar cum spuneam mai sus nu te intreaba nimeni daca poti sa treci prin toate astea, pur si simplu treci si induri suferinte greu de imaginat.

Inca o chestie importanta ce m-a pus mama sa te intreb, daca stie mama ta de cand timp avea "cucuiul". Si sa stii ca e adevarat ca de la o lovitura a aparut. La fel si la sani poate aparea dintr-o lovitura mai puternica.

La mama a aparut pe brat din cauza soarelui, a fost ca un cos si era de cam 7-8 luni pana a fost operat. Nici nu se gandea ca are ceva grav. Toti doctorii se mirau ca a avut o evolutie asa lenta, de obicei trebuia sa se dubleze de la luna la luna, si totusi a fost mic, cam 2 cm. Nu mai spun ca a refacut operatie dupa 2 cure de chimio ca sa i se ia limitele. Prima data a fost operata de un dermatolog si apoi de un specialist. La a doua operatie nu s-a mai descoperit nimic, proba era sterila, dar a continuat cu tratamentul.
Din fericire pentru amandoua mame, "cosurile" lor se vedeau, nu erau interne si se mai poate face ceva.
Tratamentul este greu si dur, dar sa stii ca nu la toata lumea era asa. mama nici nu putea sa mai v de rau ce ii era iar alte paciente sporavaiau toata noaptea. Daca vezi ca e tratamentul prea usor, intreaba-i. Uita-te pe internet ce medicamente foloseste, trebuie sa fie cat mai puternic, sa se apropie de maxim. Mama a folosit adriblastina si cetoxan parca. Chiar daca se reface operatia si vezi ca nu mai apare nimic, tratamentul trebuie continuat. O sa ramana si fara par, dar apoi creste mai frumos. mama il are acum cret, ce si-a dorit toata viata si ce nu a avut decat cu permanent.

Multa bafta va doresc si multa putere.
0
18-03-2009, ora 11:22
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
de cat timp al avea iti dai seama ca nu stie exact pt ca atunci cand ai un cucui nu ai dai importanta zici doar ca e un banal cucui si o sa treaca dar daca isi aduce aminte bine crede ca de vreo 2 ani sau sa ceva. si pe mine ma mira faptul ca a evoluat as de greu pt ca am citit pe net ca in general cresc foarte repede si dau dureri destul de mari dar pe ea nu a duruto absolut deloc niciodata. in plus mama e un pic mai sensibila si daca o tragi un pic de mana sa treaca strada se invineteste imediat asa a fost intotdeauna nu stiu de ce. oricum mai am 12 ore pe care le innumar ca un disperat pana cand ajunge maine o las un pic sa isi revina si sa manance ceva pt ca nu mananca si a slabit la greu de stres si de vineri incepem calvarul.si inca un detaliu din analize a reiesit ca ra in muschi nu in os ca io am citit ca in general mananca osul din apropriere si de ajunge la tije chiar amputari si din fericire nu e cazul. oricum aici e altfel, nu se foloseste spaga si interesul pe care sil dau medicii e diferit.eu anul trecut la munca pe o ploaie u grindina de nu am mai vazut in viata mea am intrat cu capul in bratul unui excavator imens si mam ales cu 7-8 cm de ruptura si 2 copci. dupa ce mau cusut timp de o saptamana mau sunat medicii in fiecare zi sa ma intrebe cum ma simt daca ametesc si chestii de genul asta si mau si vizitat odata. nu stiu daca la multi fac asa sau leo fi fost mila de mine dar asa au facut daca ar fi asa si pt mama ar fi ideal.ea e femeie de moral slab.asta e partea proasta la ea cedeaza psihic foarte repede.am de munca mai mult la moralul ei decat la tratament. multe salutari.
0
18-03-2009, ora 11:33
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Nu doare. Doare cand e prea tarziu, si simptomele apar foarte tarziu, de aceea la cele interne ai putin timp. 2 ani? Ai refacut analiza si la alt spital? Noi am facut gresala sa nu o repetam.
Faza e ca nu putea sa fie de ex benign si apoi sa se transforme in malign. Eu cel putin asa stiu.

E bine ca e la stadiul muschi. Are sanse foarte mari de vindecare totala, mai ales ca a fost si mic. Sa incerce sa faca si radioterapie. Oricum doctorii stiu mai bine, dar e bine sa fii informat ca sa intrebi dar pe aia de ce nu o face?...

Mama nu stiu cum a trecut peste tot. Crede-ma ca pur si simplu a facut tratamentul si nu s-a gandit la altceva. Nici macar nu a stiut ce medicamente ia. Nu a interesat-o, nu a vrut sa stie nimic. M-a mirat ca a putut trece peste tot. Imi pare rau ca o mai supar cateodata si am incercat tot ce am putut ca s-o bucur. Am intrat si la doctorat si predau si la facultate, ceea ce era visul ei.

Eu cred ca totul o sa fie bine!
0
18-03-2009, ora 11:56
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
nu am refacuto pt ca deja la noi iau spus ceva la buc. altceva deci am zis sa lase balta tot si sa vina incoa apoi o luam de la capat. oricum iau zis si de acasa ca daca incepe tratamentul cu un doctor la ala sa al termine ca nu e binesa te plimbi de la dr la dr cu o chestie de genul asta, in plus nu stiu daca tiam mai spus dar cand a fost la noi in oras sa intrebe ce are gasit un medic oncolog care ia zis ca nu stie nici ea ca in 25 de ani de meserie nu a vazut asa ceva deci. iti dai seama
0
18-03-2009, ora 12:02
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Pai si mamei i-au zis ca nu au avut cazuri ca al ei. Pobabil ca si la mama ta, a fost ceva cu evolutie foarte lenta si e si mai bine, e o sansa in plus pentru ea. Cred ca nici doctorii nu stiu foarte bine si bajbaie si ei. Mama dupa ce a refacut operatia, i-a spus doctorita ca se duce acasa si nu mai face tratament si se duce la control periodic. Acasa insa a facut in continuare, totusi tratamentul era mai putin dur. Asa ca nu stii ce sa mai crezi!
0
18-03-2009, ora 12:08
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
MACAR MAMA TA A INCEPUT UN PIC CU DREPTUL, MAMA SA PREZENTAT LA SPITAL LA 9 DIMINEATA FARA NICI UN FEL DE ANALIZA RECOMANDATA DE BOUL(SCUZA-MI EXPRESIA) ALA CARE A OPERATO A URCATO PE MASA SI LA 10 ERA ACASA. DATI SEAMA CA ASISTENTA LUI IA ZIS MAMEI SA AL DEA IN JUDECATA CA AI IA TOT DACA VREA DAR MAMA E O PERSOANA FOARTE RELIGIOASA SI A ZIS CA NU SE MERITA ORICUM RAUL A FOST FACUT DEJA. DEACUM ASTAEPTA DOAR LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI
0
18-03-2009, ora 12:14
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Nu. Mama pur si simplu s-a dus sa se opereze pentru ca se vedea urat pe mana. a operat-o un dermatolog, fara nici o analiza inainte. In 30 min terminase tot. a doua zi umblam cu ea sa imi faca abonament la tel si imi amintesc ca era frig si eu o caram dupa mine. Pe 30 martie se fac 2 ani de la prima operatie. Apoi dupa biopsie si 2 cure a refacut operatia la Buc. Totusi toti au fost de acord ca primul medic o operase ca la carte.
Am crezut ca e o gluma cand am auzit. Din pacate nu am refacut analiza si acum stam cu indoiala.
De asta te-am intrebat de cand o are, pentru ca atunci cand dermatologul a auzit ca de 6 luni (desi erau chiar 7-8) a zis ca nu e nici o problema.
0
18-03-2009, ora 12:32
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
ma lasa fara cuvinte.cum e posibil sa mergi la medic si sa nu fie in stare sa recomande ceea ce e de facut inainte sa ajungi la lama? cred ca din pacate e vina sistemului nostru medical ca ai plateste pe medici si la norma de operatii si ei in consecinta taie pe banda rulanta parca ar fi macelari la abator, mai ales ca daca se ajunge la proces e cuvantul tau impotriva cuvantului lui deci...tata cred ca lea dat vreo 2-3mii de euro spaga si in salon ca sa i se puna o perfuzie (eu eram d fata)au chemat personalul de intretinere cu un rotopercutor ca sa faca gaura in perete si iau agatato intrun simplu cuier de haine pe care lau fixat cu un surub in perete.la spitalul universitar.da-ti seama e jalnic
0
18-03-2009, ora 12:42
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Asa e. Le bagi bani in buzunar si mai platesti si contributii la sanatate.
O femeie de la mama din salon, nu avusese bani sa se opereze iar boala avansase si se extinsese la alte organe.
Nu stiu, poate nu toti iau bani. Doctorita care o trata pe mama nu lua bani dar ii cumparam mici atentii: flori, bomboane, cafea, martisor di aur, chesti din astea. asta e altceva. Nu sa iti spuna ca fara 1000 de lei nu te opereaza sau chestii din astea.
Mama prietenului meu a trebuit sa se opereze de fibrom acum cativa ani, si pentru ca trecuse printr-un deces (tatal lui), banii se imputinasera, a trebuit sa faca imprumut la banca sa plateasca operatia, desi lucreaza de 31 de ani si plateste contributii la stat.
Asa e la noi.
0
18-03-2009, ora 12:43
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
a si sa nu te miri de conditii. La mama putea de iti venea sa vomiti, efectiv ma stapaneam si mai statea si cate 2 in pat. De aia m-am bucurat cand dupa 3 cure, dupa ce a venit rez de la buc, tratamentul s-a schimbat putin si putea veni acasa seara.
0
18-03-2009, ora 12:54
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
DEASTA TE FACE SA ITI FIE RUSINE CA ESTI ROMAN.AICI ISI PUN MANUSI SI CA SA ITI DESCHIDA USA, ORICE OBIECT MEDICAL FOLOSESC AL DESFAC IN FATA TA, CE MAI E ALTFEL.E UN PIC COMIC DAR IN ROMANIA AM FOST ODATA LA DENTIST SI MIA FACUT ANESTEZIE DAR NU ERA NEVOIE CA FUMA SI ISI BEA CAFEAUA IN CABINET SI CAND A VENIT DEASUPREA MEA FARA MASCA EMANA UN MIROS DE A FACUT CA ANESTEZIA SA FIE INUTILA
0
18-03-2009, ora 13:01
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
ei zic ca nu au materiale de la stat si nici bani. Dar ca la duc la cabinetele lor aia nu spun. Si mai nou nici nu te mai primesc in spital cu trimitere, trebuie sa te duci la ei la cabinet sa platesti. Mama prietenului meu are probleme cu inima si o data la 2 luni trebuie sa isi ia alta reteta, pe langa faptul ca plateste consultatia baga si in plic 50 de lei. Tu stii ca mama pentru ca are pensia peste 800 de lei plateste asigurare medicala si impozit? Dupa ce ca a mai platit toata viata astea.
Nu tot timpul ti-e rusine ca esti roman, dar de foarte multe ori.
0
18-03-2009, ora 13:12
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
ORICUM AR FI SA ZICEM CA BALANTA NU E POZITIVA DIN PACATE.IMI IUBESC TARA FOARTE MULT DAR CEEA CE MA ASTEAPTA ACOLO MA FACE CATEODATA SA VREAU SA NU MA MAI INTORC. MAMA TA E NOROCOASA MAMA ARE 28 DE ANI IN ACELASI LOC DE MUNCA SI IA 390 LEI PE LUNA
0
18-03-2009, ora 13:19
roxana25
Nu este medic/terapeut
roxana25
Mama mea e norocoasa ca este/ a fost inginera si a avut salariu mare la care platea doar 40% impozit, pana la cota unica. Asta e o greutate mare, a trebuit sa se descurce singura toata viata, si la un moment dat organismul ei nu a mai fost atat de puternic ca sa lupte cu boala. A divortat cand eu eram fff mica si nu a avut nici un ajutor. Asta e. Nu ai de ales. Este bine ca mama ta te are pe tine si poti sa o ajuti si material si moral.
0
20-03-2009, ora 19:35
insignia
Nu este medic/terapeut
insignia
SI A AJUNS SI MAMA SI AM INCEPUT POVESTEA AM FOST LA MEDIC NEA DAT TRIMITERE SIBINEINTELES CA A RAMAS MASCA CAND IAM ZIS CA A FOST OPERATA FARA ANALIZA PREMERGATOARE ORICUM ACUM TREBUIE SA O ANGAJEZ CA SA BENEFICIEZE DE ASISTENTA MEDICALA TINEM LEGATURA

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
34 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imbatranirea pielii
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Piloții de avion ar fi mai predispuși la cancer de piele
  • Aluniță sau cancer de piele?
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Cum ne protejăm de cancerul de piele?
  •